Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért van nagyon sok orosz...

Miért van nagyon sok orosz autó bekamerázva?

Figyelt kérdés

2013. márc. 9. 23:43
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
hogy később bizonyíték legyen arra, ami történt (baleset, autó elé ugrás pénzszerzés céljából, stb)
2013. márc. 9. 23:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert nagyon nagy mértékű a rendőri túlkapás, ezért ahol nincs kamera, ott a rendőr azt húz rá az ártatlan állampolgárra, amit csak akar, és neki fognak hinni. Ezért kezdték el bevezetni az egyszerű emberek, hogy felveszik mi történik, hiszen így nem fogják tudni (annyira) megvezetni őket.
2013. márc. 9. 23:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztosítási csalások miatt, meg hogy meg lehessen állapítani a balesetekben a vétkes sofőrt.
2013. márc. 10. 03:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos itt tartanak... de itt is látni sok autón..
2013. márc. 10. 06:24
 5/10 anonim ***** válasza:

Gyengébb a jogrendszer és nagyobb a korrupció, ezért használnak sokan videóregisztrátort - egy esetleges jogi vitában erős, bár nem manipulálhatatlan bizonyíték ez.

Én azért szeretem nézni ezeket a videókat, mert segít megtanulni, hogy melyek a rizikós szituációk és hogyan lehet ezeket elkerülni vagy megoldani. A magam részéről rengeteg ilyet megnézetnék a tanulóvezetőkkel is, magyarázattal együtt.

2013. márc. 10. 16:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam nézegetni, de a legtöbb eseten csak fogom a fejem hogy ezek mennyire buták. Csúszós jeges havas úton mennek mint a barom, nagy kereszteződésben csak úgy átmennek a piros lámpán, nem néznek körül mielőtt sávot váltanak...
2013. márc. 10. 18:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én jártam már kint kamionnal. Szerintem ott nincs jogbiztonság, és a viták elkerülése miatt hasznos a kamera. A rendőrség is nagyon korrupt, esetleg ez ellen is jó.

Egyébiránt én is fontolgatom, sok mindent kivédhet itthon és Nyugat - Európában is. Büntetőfékezések, támadások stb. ellen. Az a gond, ha valaki elkezdi, előbb - utóbb minden kocsiban lesz, mert egy vitás baleset esetén nyilván az kerül fölénybe, akinek van képi anyaga. Akinek nincs, esetleg akkor is alulmaradhat, ha nem is egyértelmű a felelőssége.

2013. márc. 10. 19:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Én is ezekre gondoltam, és úgy döntöttem én is beszerzek egy ilyet, sajnos nekem is volt már olyan szituációm, ahol jól jött volna. Olyan lehetetlen módon törték össze a kocsim, hogy örültem hogy bizonyítani tudtam.
2013. márc. 11. 22:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Véletlenül találtam rá erre a témára, aminek megörültem, mert engem is érdekelt, miért kamerázzák be gyakran a kocsikat az oroszok. Eddig azt hittem, ez kötelező náluk, mert ez olyan, mintha az ember nem csatolná be a biztonsági övét és jön a büntetés.

Én is szeretem nézni a neten az ilyen videókat, mert akadnak vicces események is. Tegnap például egy részeg tankvezető az oszlopnak ütközött. :D

2013. ápr. 5. 09:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Én meg pont ezt olvastam a hírekben:

[link]

Érdekes, hogy már ezzel is kezdtek foglalkozni.

2013. júl. 19. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!