Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megállni tilos táblánál...

Megállni tilos táblánál leszünk kénytelenek megállni, jobbat nem tudunk. Szerintetek lehet baj belőle?

Figyelt kérdés

Költözni fogunk a jövő héten. Belvárosi lakásba. A ház előtt egyirányú utca van, egy forgalmi sávval. Közvetlen a kapu előtt 3 autónak van hely parkolásra, de esélytelen, hogy ott le tudjuk foglalni a helyet, mert mindig van ott autó. A járdára nem tudunk felállni, mert kis oszlopokat tettek a járda szélére, és nem lehet.

Máskor egy távolabbi parkolóban parkolunk, és besétálunk, más esély nem nagyon van.

Viszont most a hatalmas szekrényeket, hűtőszekrényt, kanapét stb, nem cipelhetjük olyan messziről a lakásig, így az az egyetlen megoldás lehetséges csak, hogy az út szélén állunk meg, ahol megállni tilos tábla van. A forgalmat nem akadályozzuk az egyirányú úton, mert szélesebb az úttest, és bőven elférnek. És persze egy ember mindig a kocsinál marad majd, amíg a többiek hordják fel a dobozokat/bútorokat.

2013. márc. 4. 07:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Vészvillogó, azt´ had´ szóljon...
2013. márc. 4. 07:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Amúgy ha kérsz engedélyt a megfelelő helyről akkor tuti nem lesz baj. Mert lehet ilyet is. A vészvillogó is jó megoldás, de ha olyan a rendőr kötekedhet érte, az alkalmi engedély megléte esetén nem!
2013. márc. 4. 07:56
 3/6 A kérdező kommentje:
kitől lehet engedélyt kérni? önkormányzattól?
2013. márc. 4. 07:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha a tábla alatt nincs olyan tábla hogy kivéve rakodás akkor engedélyt kellene kérni. Szerintem próbálj az önkormányzatba érdeklődni nem tudom én sem hogy pontosan hol kell ezt de ott szerintem mindent megfogsz tudni. Vagy ha biztosra akarsz menni és konkrét információt akarsz hogy ne kötekedjenek a rendőrök, akkor menj be a rendőrségre és ott érdeklődd meg a dolgot.
2013. márc. 4. 08:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze, kérj közterületfoglalási engedélyt és zárd le azokat a parkolóhelyeket, amelyekre szükséged van. Kevesebbe fog kerülni az engedély, mint amennyi az esetleges büntetés.
2013. márc. 4. 08:42
 6/6 anonim ***** válasza:
A vészvillogó miért lenne jó megoldás? Azzal is ugyanúgy megbüntetik a tilosban állót, mint nélküle.
2013. ápr. 17. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!