Magyarországon kell e valamilyen útvonal engedélyt beszerezni ha kerékpárral akarok útnak indulni? Nem autópályára gondoltam, hanem főútvonalra!
Ha a kerékpárod tengelyterhelése meghalad egy bizonyos értéket, akkor igen. Észak-Koreából írsz? Ilyen jellegű kérdést eddig el sem tudtam képzelni.
Autópályán, autóúton és az elsőrendű főútvonalakon nem bringázhatsz. Illetve ott, ahol tábla tiltja. Meg még van pár KRESZ-szabály.
De hogy engedély…
Kedves előző!
Nem tudom hol élsz te, elég fura, hogy az útvonalengedély elég volt neked...
Engem mindig megfognak, mert a tachográf nem működik rendesen, a menetlevél pontos kitöltése kötelező, ugye szigorított műszaki vizsgáról egy szót sem ejtettél, persze, persze a célállomásnál lévő engedély, de mi van a fogadószemélyzettel? Az útközbeni ellenőrzőpontokkal?
A megfelelő felvezetőautó, a forgalombiztosítás, és a help center?
Mielőtt még nekivágnátok a kerékpáros útnak, tájékozódjatok jobban a helyi Kerékpáros Kirendeltségnél (KK), mert csúnyán megjárhatjátok, ha nem tesztek eleget a bringaszabályzatban foglalt törvényeknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!