Megbüntetett a bkv, hogyan merre tovább?
Figyelt kérdés
Megbüntettek egy hónapja azok a kedves bkv ellenőrök,és 16 ezer forintot kell holnapig befizetnem, de ez nem fog összejönni ugyanis nincs annyi pénzem jelen esetben.
ha nem fizetem be egy hónapon belül(azaz holnapig) hány forint lehet utána?
2013. febr. 21. 22:18
1/7 anonim válasza:
ha szerzel egy érvényes bérletet, amin a te igazolvány számod van és elnész a központjukba és ott bemutatod, akkor elvileg 2000ft-tal megúszod. :)
2/7 A kérdező kommentje:
ellopták minden azonosítómat...:/
2013. febr. 21. 22:30
3/7 anonim válasza:
akkor is írd rá a számod, ha meg tudod oldani valahogy. vidd el és mondd el, hogy mi a szitu.
4/7 A kérdező kommentje:
azt mondták 16000.
2013. febr. 21. 22:37
5/7 A kérdező kommentje:
egy honapo belül
2013. febr. 21. 22:38
6/7 anonim válasza:
ezt szokták mondani, igen. de hallottam már olyanról is, aki ezt megcsinálta (amit most javasoltam neked), és "csak" 2ezret fizetett. :)
7/7 anonim válasza:
Hallottál olyanról, persze, csak azt nem hallottad meg, hogy ezt a bünti után 2 munkanappal sikerült így megoldania - ennyi ugyanis az utólagos bérletbemutatás határideje.
Azt javaslom, mielőbb keríts pénzt, mert ez az összeg már csak nőni fog, aztán ha behajtásra kerül sor, inkasszóval vagy valamely tulajdonod lefoglalásával hajtják be a tartozást - tegyük hozzá: jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!