Wizz Air repüllőjegyet banki átutalással fizetnék, csak nem tudom, mivel én OTP vagyok a Wizz Air-nél feltüntetett CItibank vagy OTP számlára kell utalja a pénzt?

Ha valaki nem átutal, hanem elfárad személyes tetszőleges bankba és készpénzben BEFIZETI az összeget, ami azon bank számlájára történik, az MINDEN ESETBEN INGYENES...
Az kerülhet (több) pénzbe, ha a bankodból nem ATM-en keresztül veszel fel pénzt, hanem személyesen a banki alkalmazottól teszed mindezt. Sőt, az is pénzbe kerül (általában), ha a bizonyos számlaszám ugyanott van, ahol a te számlád is és utalsz, nem pedig befizetsz.
Vagyis a legköltségtakarékosabb megoldás szerintem az lenne, ha személyesen befáradnál vagy az OTP-be vagy a Citi-be, húznál egy lakossági befizetés sorszámot és amikor sorra kerülsz, befizeted az összeget, amibe kerül a jegy. De ne felejtsd el a megjegyzés/közlemény rovatba a 6 karakterből álló foglalási kódot (csak azt!) beíratni, mert anélkül érvénytelen a befizetésed. Ez a produkció teljesen ingyenes, nincs utalási/befizetési költség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!