Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Wizz Air repüllőjegyet banki...

Maci_lacy kérdése:

Wizz Air repüllőjegyet banki átutalással fizetnék, csak nem tudom, mivel én OTP vagyok a Wizz Air-nél feltüntetett CItibank vagy OTP számlára kell utalja a pénzt?

Figyelt kérdés

2013. febr. 10. 10:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy hova utalod, de az OTP-s bankszámlára utalás Neked olcsóbb, mert bankon belülinek számít.
2013. febr. 10. 10:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is, csak valójában első alkalom lessz ez a tranzakció és azért gondoltam, hogy megkérdezek valakit, hogy mi a vélemánye, tehát akkor inkabb otp-s számlára utalok mert gyorsabb és olcsobb is. Köszi
2013. febr. 10. 10:32
 3/7 anonim válasza:
Jó, hogy felhoztátok a témát, mert én is neten akarok repülőjegyet foglalni, csak jelenleg nincs folyószámlám... de írtak valami olyat, hogy CITIbank bankfiókban is be lehet fizetni az összeget kp-ben. Valakinek van infója erről? A honlapon nem találtam semmit... :S
2013. febr. 10. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha a bankfiókban fizeted be, akkor a közleményrovatba a foglalás azonosítóját, nevet stb beírod.
2013. febr. 10. 21:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Be lehet fizetni Citi banknál is de ott drágábba kerul.
2013. febr. 11. 11:45
 6/7 anonim válasza:

Ha valaki nem átutal, hanem elfárad személyes tetszőleges bankba és készpénzben BEFIZETI az összeget, ami azon bank számlájára történik, az MINDEN ESETBEN INGYENES...

Az kerülhet (több) pénzbe, ha a bankodból nem ATM-en keresztül veszel fel pénzt, hanem személyesen a banki alkalmazottól teszed mindezt. Sőt, az is pénzbe kerül (általában), ha a bizonyos számlaszám ugyanott van, ahol a te számlád is és utalsz, nem pedig befizetsz.

Vagyis a legköltségtakarékosabb megoldás szerintem az lenne, ha személyesen befáradnál vagy az OTP-be vagy a Citi-be, húznál egy lakossági befizetés sorszámot és amikor sorra kerülsz, befizeted az összeget, amibe kerül a jegy. De ne felejtsd el a megjegyzés/közlemény rovatba a 6 karakterből álló foglalási kódot (csak azt!) beíratni, mert anélkül érvénytelen a befizetésed. Ez a produkció teljesen ingyenes, nincs utalási/befizetési költség.

2013. febr. 11. 12:51
 7/7 anonim válasza:
Köszi a segítséget Mindenkinek! :)
2013. febr. 13. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!