Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért vezettem tegnap jobban,...

Miért vezettem tegnap jobban, mint eddig bármikor?

Figyelt kérdés

Most tanulok vezetni, kb 40 óra környékén járok, még most kezdtünk csak beszélni a vizsgáról az oktatóval, mert mindig elkövetek hibákat. Most több, mint 1 hónapot ki kellett hagynom egészségügyi okok miatt, egész januárban nem volt vezetni, tegnap mentem először ennyi idő után. Tökre féltem, hogy bénázni fogok, meg sokat felejtettem.

Erre az óra végén az oktatóm közölte, hogy még sosem vezettem annyira szépen, mint ma, és úgy látszik, jót tett nekem a kényszerpihenő.

Én azt gondoltam, hogy a vezetés olyan, ami úgy tartható szinten, ha az ember csinálja, és nem úgy, ha nem csinálja egy darabig, hanem hagyja leülepedni a dolgot. Ti mit gondoltok erről?

2013. febr. 10. 07:27
 1/5 anonim ***** válasza:

" Ti mit gondoltok erről? "

-mi mindannyian mást gondolunk erről

2013. febr. 10. 07:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Az oktatód lehet hogy azért nem dicsért korábban, mert elbukott volna még ettől a +10 pótórától is.
2013. febr. 10. 08:23
 3/5 szokratesz ***** válasza:
Nekem az a véleményem ha ennyire bizonytalan vagy akkormég legalább vegyél 40 órát.
2013. febr. 10. 09:45
 4/5 szántóvető ***** válasza:
valószínű elemezted magadban a korábbi hibákat és most megpróbálod másképp csinálni.
2013. febr. 10. 09:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy jól lehúz az oktatód, ha már 40 óránál tartotok. Elárulom, 60 levezetett óra után sem leszel ügyetlenebb, mint 30 után, csak dobod ki a pénzt az ablakon. El kell menni vizsgázni és kész.

Majd egy 50-100e levezetett km után lehet azt mondani, hogy talán már esetleg tűrhetően vezetsz.

2013. febr. 10. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!