Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha ellopták...

Mit lehet tenni, ha ellopták az ember biciklijét?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ér-e valamit, ha bejelentem rendőrségen, mit tudnak tenni? Főleg, ha csak max a színe alapján lehetne megtalálni. Vagy ilyenkor az ellopó agyával kell gondolkodni, hogy valószínűleg megpróbálja valahol eladni. De Bp-en végigkutatni minden lehetséges helyet...
2009. szept. 4. 09:56
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Be kell menned a rendőrségre és jelenteni kell. Elvileg a színe vagy valamilyen jellegzetesség alapján tudják megtalálni, de nem sok az esély...
2009. szept. 4. 11:15
 2/5 anonim válasza:

Hivatalosan legfeljebb akkor tudnak valamit tenni, ha tudod a gyári számát. Persze akkor is csak elvileg, gyakorlatilag még nem hallottam olyanról, hogy a rendőrség nemhogy sikeresen visszaszerezte, de egyáltalán meg is próbált volna valamit tenni érte.

Ha kicsit komolyabb bicikli, érdemes lehet neten itt-ott beírni. Vagy ha a környéken gyakoriak a lopások, abban reménykedhetsz még, hátha egyszer rajtakapják a tolvajt és sikerül nála megtalálni a tiédet is.

2009. szept. 4. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

SEMMIT!!!Venni kell egy másik biciklit!!!!!!!!!!!!

Nekem is nem egyszer lopták el és bejelentettem de a rendőrök semmit sem tettek tesznek.Sőt még tudtam is hogy ki lopta el és akkor se mentek ki mert nem tudtam volna bizonyítani hogy az az enyém!!Szóval vagy veszel vagy lopsz egyet!!!Mást nem tudsz csinálni!!!

2009. szept. 4. 12:22
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

Elméletben alvázszám alapján be lehet azonosítani, de nem foglalkoznak vele.

Legközelebb vigyázz rá jobban

2009. szept. 4. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem is azt mondták mikor bejelentettem h lopjak másikat!
2009. szept. 5. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!