Traktort szeretnék venni 65-75 lóerőigt! Milyet ajánlanátok?
Új trakszit szeretnék,de még nem tudom milyen fajtát. Hol találok árajánlatokat különböző gyártóktól? Nyilván nem fendt vagy steyr érdekelne,azok túl drágák.inkább same ár kaliberű.
tud valaki egy listát traktor tipusokról és kb 70 lóerős gépükről árakkal? én sehol nem találok neten.
T150K 160 Le
K701 330 Le
Újat semmiképpen. Nekem is ilyenjeim vannak.
"Nekem is ilyenjeim vannak."
Minek neki ekkorák?
Még a 65-75 lóba egy mtz, zetor is megfelelne. Nem értem a logikát!
Van egy 920-as MTZ-m,aztán 53 lóerős universal,135ös lamborghini,meg nagy traktornak egy john deere is van.
egy olyan kistraktor kellene amivel permetezek meg egyéb könnyebb munkákat végzek és jól zár a fülkéje nem túl sokat fogyaszt és az ára is tűrhető.
Azért kell új,mert arra van hitel.
Hattat a70 ezen gondolkodom komolyan...az összes nyugati nagyon drága.
az interneten sehol sem találtam listát különböző gyárak új traktorainak áráról,fajlagos fogyasztásukról...
max kb 30 ezer eurót szánok rá
Akkor érdeklődj a kívánt kategóriájú zetorok között! Amúgy nem tudom megúsznád-e 30000-alatt, de ha új kell és jobb szigetelésű akkor igazándiból mást nem tudok javasolni.
De az lenne a legjobb ha a hozzád legközelebbi "márkakereskedéseknél" érdeklődnél, ott tudnának frankót mondani az árakkal kapcsolatban. Egyébként nem M.o-ról írsz? Csak azért gondolom ezt mert euróban számolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!