Kösz,máris gondoltam. :) Igazad van,elég hülye kérdést tettem fel. Csak azért kérdem,mert barátnőmnek ilyesmi van (nem a színe),és kiröhögték,hogy ez nem robogóhoz való. Ez igaz? [link]
2013. febr. 1. 15:17
3/8 anonim válasza:
A KRESZ E-jelzéssel ellátott motorkerékpáros bukósisakot ír elő. Egyébként pedig olyan sisakot célszerű robogón hordani, ami jó a fejedre, nem zajos, nem párásodik a plexije (már ha van), megfelelően véd eséskor és akár még az ülés alatti rekeszbe is befér. Bár ez utóbbi nem mindig jön össze.
2013. febr. 1. 15:19
4/8 anonim válasza:
A Kresz nem írja elő, hogy milyen kell. Lehet nyitott, zárt tökmindegy. De mondjuk egy robogóhoz, ha hideg időben nem használja, akkor szerintem egy nyitott az ideális, pl ilyen: [link]
Bár tény, hogy a zárt biztonságosabb, de szerintem egy robogónál nem indokolja ezt a sebesség, a nyitott sokkal praktikusabb.
2013. febr. 1. 15:21
5/8 anonim válasza:
Igen, az E-jelzés és a megfelelő méret fontos, ahogy az előttem szóló is írja.
2013. febr. 1. 15:22
6/8 anonim válasza:
Sokak szerint a robogóhoz nyitott sisak való.
De nyitott sisak esésnél csak a koponyát védi, az állat és az arcot nem. És nem kell nagyot esni ahhoz hogy 1-2 kavics beágyazódjon az ember arcába(régi bicajos tapasztalat) és ez még csak a jobbik eset. Ha még arccsont vagy fog is törik az meg bónusz.(egy ismerősöm járt így, bicajjal, kb 15-20km/h-val esett, pár fogát otthagyta, meg persze bőre itt-ott széthasadt)
Robogóval meg mehet 40-el is...
Szóval akinek ér valamit a képe az zárt sisakot hord. A többiekkel meg nem kell foglalkozni.
2013. febr. 1. 15:30
7/8 anonim válasza:
Én olyat vettem,amely jól védi az arcot,elől pedig plexi van a rovarok miatt. Esni pedig tudni kell,hiába veszel tuti sisakot ami az arcodat megvédi,ha közben kezed lábad töröd.. Ez tény.
2013. febr. 1. 17:22
8/8 anonim válasza:
Kérdező:Szerintem jó a sisak,nem értem hogy,miért nevettek ki
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!