A rotakapám miért áll meg 2-3 percenként? A többi lent.
Figyelt kérdés
Alfa Centauri márkájú magyar gyártmány, 6.5 lovas, OHV vezérlésű. Kitakarítottam az egész szívórendszert( légszűrő, karburátor az utolsó csavarig szétszedve, kifúvatva, elmosva, megszárítva, összerakva...) a tömítések jók. Rájöttem arra, hogy kevés lehet az úszószint, mert nyomom neki padlógázon ÉS CSAK ROTÁLÁS KÖZBEN mikor kellene neki az erő, szinte megáll mindig 2-3 percenként. Az úszószint nem állítható gyárilag, mert a kis tűszelep egy gyárilag beállított rugóval van összeszerelve. Szívatót ráhúztam, na ekkor több ideig bírta, de ekkor is leállt, továbbá ha megdöntöm magam felé a gépet akkor is...a másik irányba nem, ha megemelem a szarvát. Szívatóval ment jobban, tehát ha feldúsul a benya akkor jobban érzi magát, szóval a levegőből kéne elvegyek, vagy benyát adni neki a csavarral, ami 1db állítócsavar+alapjárat. De hiába akármelyik is..vélemény?2013. jan. 29. 18:51
1/5 anonim válasza:
Húzd le benzincsövet a karbiról, tegyél alá egy edényt és nézd meg hogy folyik!
Ha csak csöpög vagy csordogál akkor meg is van a hiba, el van dugulva vagy a benzincsap vagy a cső, vagy ha van a tankban szűrő akkor az.
Egyébként most havat túrsz vele? :D Emlékeim szerint ilyenkor nem szokás földet turkálni, főleg nem rotakapával :)
2/5 A kérdező kommentje:
Tankot is kipucoltam mindent, de megnézem mégegyszer vagy szétkapom a csapot megint hátha. Köszi! Nem havat..:D csak előkészítem tavaszra, tegnap +5C° volt frankó puha földdel :D
2013. jan. 30. 08:05
3/5 anonim válasza:
Szóval az ország nyugati részén laksz :)
Ez a probléma eléggé üzemanyag ellátási gondnak tűnik.
4/5 A kérdező kommentje:
Pest megyében :) Rájöttem, mikor leáll, a gyújtása megy el. Vannak az újabbak mint ez is, súlykapcsolós állítólag ha nagyon eldöntöd, leveszi a gyújtást hogy nehogy baleset legyen pl ha el van dőlve a gép minek mennyen. Megnéztem minden sarut, érintkezőket megcsiszoltam, hát én mostmár nem tudom, trafó jó lehet, kábel jó, gyertya jó, nem tudom.
2013. jan. 31. 09:39
5/5 anonim válasza:
Érdekes. Lehet az a kapcsoló szól bele a dologba. Nem lehet kiiktatni? :) Csak annyi időre amíg megnézed hogy az okozza-e a gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!