Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nem tudná nekem valaki megírni...

Nem tudná nekem valaki megírni, hogy egy héten hányszor lehet kimenni Ukrajnába? Meg, hogy hriványával fizetnek-e még ott, vagy már euróval ott is?

Figyelt kérdés
Mert azt hallottam, hogy csak 1 héten 1x lehet kimenni, mert sokan hordták haza a benzint meg a cigit ilyenek.
2013. jan. 29. 11:49
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem, hogy Záhonyra gondolok. köszi a válaszokat.
2013. jan. 29. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:
bár nem lakom a keleti határnál, ugy olvastam egy héten egyszer lehet kimenni,az autódat a gyári tank méretének megfelelö üzemanyaggal teli tankolhatod+ 10litert hozhatsz át kannában és felirják a km óra állást is amiböl a legközelebbi határátlépésnél kitudják számolni,hogy elhasználtad e az elözö ukrán üzemanyagodat.nem euro a pénzük.igen kedves kormányunk ezt jól kitalálta,nehogy a szegény ember is tudjon autózni, elég ha fizeti a biztositást,sulyadót stb...
2013. jan. 29. 14:26
 3/5 T5- ***** válasza:

Akárhányszor kimehetsz, üzemanyagot is tankolhatsz, 40 szál cigit hozhatsz be meg 10l üzemanyagot kannában, az autó hivatalos tankján kívül, stb. VISZONT. Ezt egy héten TE és nem az autód, csak egyszer teheted meg vámmentesen. Kimehetsz másnap is, csak akkor ki kell fizetned a jövedéki adót, stb-t. Az meg nem igazán költséghatékony.

Ukrajna hivatalos fizetőeszköze a hrivnya nem az euro.

A magyar határ átlépésekor kell tölteni vámáru nyilatkozatot, ezen fel kell tüntetned a km állást, rendszámot, neved, útlevélszámod, üzemanyag állást, meg egy csomó más dolgot, tehát te adod be, nem ők írják fel.

2013. jan. 29. 16:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépem köszöntem, ezzel mindent megtudtam sőőt még többet is.!
2013. jan. 30. 02:39
 5/5 anonim válasza:
Kimehetsz akárhányszor, viszont egy héten, csak egyszer mehetsz vissza Magyarországra több üzemanyaggal, mint amennyivel kimentél Ukrajnába. Tehát, ha 40L mész Ukrajnába, és mondjuk 35L térsz vissza, akkor másnap, csak 35L mehetsz ki, és kevesebbel vissza...
2013. febr. 20. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!