Avyvy kérdése:
Taxival lehet szobabiciklit szállíttatni?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy használt szobabiciklit, már ki is néztem, viszont a szállításban nem tudnak segíteni így nekem kell megoldanom.Nincs valami jó ötletetek hogy fuvaroztathatnám Budaörsről Újpestre a kerékpárt? köszi:)2012. dec. 26. 19:14
2/5 A kérdező kommentje:
És akkor ezt a telefonos megrendeléskor kell megkérdezni, hogy vállalná-e?
2012. dec. 26. 19:52
3/5 anonim válasza:
Ezt nem taxistól kéne megkérdezni, hanem tehertaxitól, fuvarozótól vagy költöztetőtől. Taxis 100%, hogy ilyet nem vállal.
4/5 anonim válasza:
Így van, tehertaxi vagy költöztetőcég lesz a megoldás.
5/5 anonim válasza:
Ismerek egy céget, most így, fejből nem tudom a nevüket, de Újpesten vannak ők is - pontosabban a Baross utcában, a 220-as busz, Fóti út megállójánál. Odamész, megkeresed őket, megkérded az árakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!