A jogosítvány letétele megoldható nyári diákmunkából? Illetve valamiféle diákkedvezmény van?
Diákkedvezmény nem nagyon szokott lenni. A jogsi úgy 100k-tól kezdődik, bukástól függően érdemes 120-130-cal számolni de biztos ami biztos 150k-val érdemes számolni, max jut az ünneplésre is.
Ez elvileg megoldható diákmunkával, ha napi 8 órát melózol 450 forintért (annyi most a minimum és a legtöbb helyen a fizetés diákoknak) akkor 40 nap melóból simán kijön.
a kérdező sajnos azt sem mondta el, hogy mennyi ideje van nyáron, mikor szeretné megkeresni a jogsira valót, és, hogy nagyjából merre lakik.
Egyébként én az áruházi feltöltéseket köszönöm szépen, volt pár ismerős fiatal most a nyáron is akik 2 hónap alatt alig kerestek 80-at, szóval fel kell gyűrni a gatya szárát ...
Én egy nyár alatt kerestem meg már több, mint 10 éve kőműves mellett a jogsira valót, ahova minden reggel 15 km-t kellett bringázni, munka végeztével ugyanennyit vissza.
Apu-anyu nem tud segíteni, vagy besegíteni? Lány vagy fiú vagy?
Nekem 180 körül volt a jogsim úgy, hogy csak 1x buktam városin, és kb. 10 plusz órám volt, és ez volt a környéken a legolcsóbb, 2700 ft-os óradíjjal. ebben benne van az összes vizsgadíjtól kezdve a fénykép készíttetésig és a jogsi kivételének áráig. és a könyveket kölcsönbe kaptam egy ismerőstől.
nyári munkából (gyárban) lett majdnem 80ezrem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!