Debrecenben a 6+1fős taxinak mi a száma?
Figyelt kérdés
Költözök ma campusba ami Debben egy kollégium, és máshogy nem tudom átvinni a cuccaimat, nem tudja valaki a 6+1fős taxi számát, sehol sem találom google-ban2012. nov. 30. 09:35
1/4 anonim válasza:
Felhívod akármelyik helyi taxitársaságot, és a diszpécsertől 7 személyes autót kérsz. De azt is csinálhatod, hogy konkrétan elmondod, hogy költözni szeretnél, és ehhez mérten nagy autót küldjenek.
2/4 anonim válasza:
hajdú taxi lesz a befutó szerintem
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, életet mentettetek! :)) mennek a zöld kezecskék is
2012. nov. 30. 10:08
4/4 anonim válasza:
Szerintem inkább próbálj megkérni ismerőst, mert taxival ez iszonyat drága lesz. Még azért is pénzt fog kérni, mert segít berakodni a cuccaidat meg minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!