Jogosítvány kiküldésnél megbízható az értesítő sms-szolgáltatás?
Ma adtam le az okmányirodában az első jogsimra való igénylést. Kértem az sms értesítést, amit a jogsi postára adásánál küldenek. Mennyire megbízható ez?
Párom e-mail értesítéssel kérte az idén, és az e-mail napokkal később jött, mint a jogsi... :S
Tudod, én teljesen feleslegesnek tartom az sms értesítőt,hiszen akkor sem fog hamarabb megérkezni a jogosítványod.Tudom hogy várod, nekem is most jött meg 4 hete és nagyon felemelő érzés.Gondolj csak bele?izgatottan várod a jogsidat, és ezért már az is érdekel amikor feladják hogy megnyugodj,1-2 napra rá már meg is kapod..no de, szerintem így még izgatottabb leszel, még jobban várod hogy na ugyan megjön holnap?és ha holnap nem? akkor holnap után megjön? stb :)
Én a helyedben várnék és kész :) Viszi a postás,ne aggódj, akkor kapod meg majd amikor nem is számítasz rá :) 2-3 hét :)
Hát igen... 2-3 nappal kevesebb izgulás is jól tud esni az embernek, ha már lehetett ilyet választani. :) Mi ez az idő persze a jogsiszerzés folyamatához képest (legalábbis nálam)?
Hát, ha akkor hozza a postás, amikor nem is számítok rá, akkor az 1 héten belül lenne vagy 3 héten túl, mivel a 2-3 hétre számítok. :D
Sajnos úgy hallottam, hogy a nyári időszakon kívül ez a mostani időszak a második csúcs, mivel sokan karácsonyig még megkapott jogsira hajtanak.
Nekem azt mondták, hogy a postai a gyorsabb...
Végül is mindegy, nem annyira lényeges. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!