Jogositvány megszerzésénél a tanfolyamon egy elmélei óra meddig tart? 1 óra- 2 óra?
Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 10:55
2/9 anonim válasza:
Nálunk úgy volt hogy hetente kétszer volt.(de lehet csak egyszer)
Viszonylag gyors volt első órán megkérdezték h kinek mikor jó és próbáltak úgy igazodni. Egyébként kb. 3-tól 8-ig voltunk.
Én mondjuk késve jártam buszok miatt, de ha nem mész nem kérnek igazolást. Egyrészt kifizeted, másrészt ott az esélye h nem sikerül. Megéri bejárni...
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászolásokat!
Fura hogy az elsö hozzászoló 1 órát ir, a második meg 5 órát! :D
Ez hogy lehet?
Én gyorsitottra megyek ami 2 hét, tehát heti 3 alkalommal kell menni! Remélem 1 óránál több lesz azért az óra de 5 óránál kevesebb! :P
2009. aug. 16. 13:02
4/9 anonim válasza:
én gyorsítottra jártam heti 3 alkalmommal. összesen 8 óra volt. az tanórák pedig 3 órásak voltak.
5/9 anonim válasza:
nekünk 2 óra volt heti 2 alkalommal
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2009. aug. 16. 13:35
7/9 anonim válasza:
Nekünk 2 óra volt. Intenzív tanfolyam, minden nap volt. 2 hétig tartott az egész.
8/9 anonim válasza:
Én 16-19 óráig jártam, egészkor 10 perc szünettel. 5 nap alatt végzett a csoport.
9/9 anonim válasza:
én 17-re mentem és 18:30-ra otthon voltam
Attól függ hogy meddig tart hogy az oktató meddig tartja, a lényeg hogy a kötelező óraszám meglegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!