Pestiek segítségét kérném, Népliget->Hősök tere!?
Sziasztok!
Pakson lakom. Szeretnék elmenni a családommal a Budapesti AquaWorld-be, egy kicsit csúszkálni :)
A gond az hogy egyáltalán nem ismerem Pestet...
Néztem buszjáratot itt:
És persze van busz Paksról-Pestre, de szinte az összes a Népligethez visz. Nekem viszont a Hősök Terére kéne eljutnom, mert innen indul ingyenes buszjárat az Aquaparkba.
Tehát a kérdés:
Hogyan tudnék eljutni a Népliget-i buszpályaudvarról, a Hősök terére, a Műcsarnok elé ??
Köszönöm előre is a válaszokat !
Boccs, úgy írtam le, hogy nem teljesen zöld és kerek
Népliget, lemész mozgólépcsőn el hátra és megkeresed a 3-as metrót, ott felszállsz a metróra (Újpest fele közlekedőre) és leszállsz a Deák téren. Ott elindulsz arra, amerre ki van írva, hogy Föld alatti (1-es metró) Átmész oda, felszállsz a földalattira (Mexikói út fele közlekedőre) és elmész a Hősök teréig.Ott leszállsz és felmész és pont veled szembe ütközik a Hősök tere
1-es villamos > Népligettől Stadionok megállóig.
75-ös troli > Stadionoktól Hősök tere megállóig.
Így föld felszín felett maradsz... ;)
Viszont ha becsülettel veszel menetjegyet, a metrós megoldás a jobb, mert ott csak egyet kell lyukasztani, azzal átszállhatsz!
Köszönöm mindenki válaszát.
A gyerekekre természetesen vigyázok :)...De mi ez az aggódás? Úgy értem hogy ennyire veszélyes lenne Budapest?
Még egy kérdésem lenne.
Mennyibe kerül a -metró, a -troli, és a -villamos?
Persze külön-külön :)
Köszi!
Ja, igen! Még annyi lenne hogy felszállok a metróra, és ugyanúgy kell mondani hogy hová szeretnék eljutni, mint a Buszon? Tehát felszállok az 1-es metróra a Deák Téren, és ott mondom hogy a Hősök teréig megyek !?
Köszönöm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!