Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Thököly út a Dózsa és Keleti...

Thököly út a Dózsa és Keleti közt mikor lesz végre újra járható, mikor oldják fel az autós tilalmat?

Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 08:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Gondolom ha elkészült a metró :D Nem holnap, annyi biztos.
2012. nov. 8. 08:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Autós tilalom? Jaaaah. Hát nekem ez ismeretlen, mert én mindig beszoktam hajtani, ha arra van dolgom. Szarok rájuk nagy ívben. Csomó autó áll egyébként ott, azok is behajtottak valahogy. Nem tudják ellenőrizni, hogy valaki miért megy arra. Egyébként nem tudom mi a f@szt képzelnek. Már mióta milyen borzasztó állapotban van ott minden. Európa szégyene ez a rohadt ország. Egyébként még jó sokáig nem fog változni arra semmi, erre mérget vehetsz. Az Alstom metrokat is mennyire mondták, így meg úgy. Már hány időpontot hallottunk, hogy a 2-es vonalán felváltják a régi orosz kocsikat, most így lassan 2013-hoz közeledve elérkezett oda ez az egész, hogy napi 1 alkalommal reggel 8 körül végigmegy egy Alstom szerelvény a 2-es vonalán. Végig, ha nem akad el az alagútban a füstölgő orosz vackok miatt. Magyarország, én így szeretlek.
2012. nov. 8. 09:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Csak célforgalom, BKV és taxi hajthat be. Amúgy elárulom, hogy sokakat igazoltatnak, mert mások is sz@rnak bele. Persze mindenkinek szíve joga, ha büntetéseket akar fizetni.
2012. nov. 8. 09:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyébként sztem ezért is késik akkor a metro építés. Ez egy biztos bevételi forrás, hogy autósokat büntetnek meg, akik arra mennek. Mikor ezt csak egy buszsáv jelzi. Kanyarodáskor ráadásul lehet buszsávban menni, szóval aki vidéki, vagy külföldi, fingja nincs erről és szépen megtudják büntetni. Lejjebb már nem süllyedhet mondjuk ez az ország.
2012. nov. 8. 10:59
 5/10 anonim ***** válasza:
A Thököly-n és a Dózsán is ki fan táblázva jó előre szép nagy sárga táblákkal, hogy oda nem lehet behajtani... a szándékos sz0patásról ennyit.
2012. nov. 8. 11:29
 6/10 anonim ***** válasza:
A Thökölyről, Dózsáról igen, ki van táblázva. De aki a Kerepesi útról jön a Blaha Lujza tér felől és úgy menne rá a Thökölyre, na az hol látja, hogy arra nem szabad bemenni?
2012. nov. 8. 12:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha a Blaháról jössz, a Fiumei útnál szintén ki van táblázva, hogy arra csak célforgalom+bkv. A Kerepesi felől nem tudom, azt még nem figyeltem :)
2012. nov. 8. 14:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Célforgalom.... Az is célforgalomnak számít, ha egy arralévő boltban akarok venni egy nyalókát 30 forintért. Azért mondom, hogy szerintem hülyeség ez az egész. A büntetést pedig szemétségnek tartom, de ezt már megszokhattuk ebben az országban. Egyébként a kerepesiről jövet tényleg semmi sem tájékoztatja az embert. Dózsáról, Thökölyről egyértelmű, azt elismerem. Bár nem értem mi szükség a korlátozásra. A metroépítést nem is zavarná a forgalom
2012. nov. 8. 14:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem a metróépítést zavarná a forgalom, hanem az embereket kétpercenként szállító 7-es buszcsalád araszolna a dugóban, ha ráengednék a Keleti csomópontra a Thököly átmenő forgalmát.
2012. nov. 8. 17:17
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a sok kommentet, bár a kérdésre igazából egyik sem volt válasz, úgyhogy utánanéztem, mondanám, hogy nem fogjátok elhinni, de ebben az országban szinte már megszokott az ilyesmi. Szóval a tényállás:

kb 2008-ban zárták le a kérdéses útszakaszt, akkori terv szerint 4 hónapra!!! Nem, nem írtam el: HÓNAP. (És előre hozzáteszem, ebbe bele volt számolva a metróépítés és a felszníni rendezés is, hiszen csak utána lehet majd visszaadni a forgalomnak.)

Ehhez képest a nyilatkozat szerint (DBR projekt), a metróállomás építése csúszott csekélynek nem éppen mondható 2 évet! (Vagyis szerintük ez kész van?) De még csak most jön a java, mert ugyebár így 2010-ben voltak elméletileg kész, amikor kiírtak közbeszerzést a felszíni rendezésre. Ez még ok. Csak sajnos eredménytelen lett, amire viszont 1 teljes év kellett, hogy rájöjjenek, és még 1 év, hogy újra kiírják, itt tartunk most 2012-ben! És most azt ígérik, kb 2 év múlva kerülhet sor újból autós forgalomra. Persze csak ha minden jól megy. Amire a fentiek alapján eleve kevés sanszt látok.

Azt még elfogadnám, hogy az elején blöffölt 4 hónap alul volt becsülve, és némi késés mindig van az építőiparban, de 4 hónap helyett 6 év???? Máshol egy tucat metró+felhőkarcolók épülnek ennyi idő alatt.

És talán nem jogtalan a kérdésem, de ezek a jó emberek még ott, mint munkahelyen ülnek továbbra is? Inkább a sitten kellene, teljes vagyonelkobzás után.

Bocs, hogy hosszú lett, de ki kellett írnom magamból, mert amúgy nagyon mérges vagyok.

Egyébként a célforgalom kb az ott lakókat, dolgozókat, és oda fuvarlevéllel igazolt árúszállításokat takarja nagyjából, nyalóka vásárlás nem mentesít. És örülök, ha nem büntettek még meg, de tényleg vigyázzatok, mert naponta kétszer sétálok arra, és sokszor látom ott pihegni a "valaki mást szolgálunk de belőled élünk" yard-ot.

Üdv,

2012. nov. 9. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!