Azt hittem egy jó alkoholmentes sört iszom és mégse. Mikor ülhetek így autóba?
Figyelt kérdés
Nagyjából 5éve nem ittam semmi féle alkoholt.ma leültem meccset nézni kibontottam egy sört amire zero volt irva..borsodi citromos. 2 kortyot ittam belőle amikor megláttam h 2 százalék alkoholt tartalmaz.. egyből kiöntöttem.. mikor ülhetek autóba?2012. okt. 27. 14:18
2/6 anonim válasza:
Most is ülhetsz autóba, csak ne vezesd.
3/6 anonim válasza:
Őszintén szólva az a két korty 2%-os szemét nem látszana meg rajtad, max a szonda mutatná, elküldenének vérvételre, ott meg kiderülne, hogy semmi sincs benned. Egyél valami zsírosat, aztán 1-2 óra múlva már szerintem szonda sem mutatna semmit.
4/6 anonim válasza:
Most is simán vezethetsz. 2 korty nem számottevő.
5/6 anonim válasza:
14:18-kor írtad ki a kérdést most 15:02-van. Már vezethetsz!
6/6 anonim válasza:
3 dl 5%-os sör 3,2 óra alatt ürül ki. 1,47%-ra nincs kalkulátor, de két kortyra sem. Már mehetsz biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!