Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy fordulnál vissza itt?...

Hogy fordulnál vissza itt? (Kerepesi út)

Figyelt kérdés

[link]

Ez a nagykörút és a kerepesi találkozásához van közel, mintegy megoldás a balra kanyarodásra. Lényeg hogy ilyen helyeken kis ivben kell kanyarodni vagy nagy ivben? Kis iv = ha a masik oldalrol ide akar kanyarodni valaki akkor elfértek egymás mellett de olyanok lesztek azon a kis átjárón mint az angolok, hogy baloldalt vagytok. A nagy iv = amikor keresztezitek egymás utját, sokkal kényelmetlenebb logikátlanabb, viszont ha jól tudom ha máshova is lehet menni innen nem csak megfordulni akkor elvileg úgy kell)...

2012. okt. 19. 23:23
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Kis iv = balra beállni az átjáróba. Nagy iv = jobbra. Belső sávbol belsöbe. Amúgy egy rendőrség előtt van, csak hogy fűszerezzük a dolgot.
2012. okt. 19. 23:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha te azt beveszed kis ívben :D Megvárjátok egymást, ketten ott nem fértek el.
2012. okt. 19. 23:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem Nagykörút, hanem Hungária körút. Ez az átjáró egyébként kifejezetten a Készenléti rendőrségről kivonuló járművek belváros felé való kanyarodását hivatott biztosítani. Nem vagyok benne biztos, hogy a megfordulás nincs-e itt megtiltva.
2012. okt. 19. 23:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Nekem a Teréz az nem elég 'nagy', én azt közepesnek hivom. :D Ok akkor Hungária :) Szóval az. Jó de akkor hogy fordulnál balra a Hungáriáról délről jőve a Keleti irányába?
2012. okt. 19. 23:52
 5/11 Napkiraly ***** válasza:
49%
nem nagyon illik itt fordulni,szóval mindegy hogy fordulsz.
2012. okt. 19. 23:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Most hogy mondod, tenyleg nehez lenne max egy Smart-tal.. Ez dobta ki a google utvonaltervezöje. Na viszont az utvonalterv.hu pedig ezt mutatta: [link] Csak remélni merem hogy van ott valami lámpa féle..
2012. okt. 20. 00:00
 7/11 A kérdező kommentje:
A feher furgon és a kék reklamtabla között az egy lampa! :D Minden bizonnyal. Kar hogy a masik savbol nem fotozott a norc.
2012. okt. 20. 00:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha a Hungárián délről / a Népliget felől / jössz és a Keleti felé mennél, akkor még a Kerepesi előtt befordulsz balra a Szörény utcába, abból a Százados úton a Kerepesire. Igaz ezt a gugli nem dobja ki valamiért. Itt látható, a kerepesi előtt 100 méterellel van egy balra kanyarodó sáv:

[link]

2012. okt. 20. 00:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha a Hungárián jössz, akkor mielőtt elérnéd a Kerepesit, egy sarokkal (kb. 50-60 méter) előbb lámpánál lehet balra kanyarodni, és onnan a Százados úton keresztül mehetsz a Kerepesire.

Az első helyzet azért sem lenne szerencsés, mert az egy kifejezetten forgalmas rész, 70-es sebességkorlátozással. Ha te ott a belső sávban nekiállsz megfordulni, mázlid van, ha baleset nélkül megúszod...

2012. okt. 20. 00:09
 10/11 A kérdező kommentje:
Respect:) Köszi a válaszokat én is rátaláltam erre a megoldásra végül! Tényleg ezerszer célravezetőbb. Inkább megnéztem előre minthogy ott balf.kodjak az ut közepén :) Ja a gugli se ismer mindent..
2012. okt. 20. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!