Mennyibe kerülne átalakíttatnom hivatalosan 2 személyes puntomat 5 személyesre?
Figyelt kérdés
részletesen szeretnék összegeket, és a "nem éri meg" válasszal kíméljetek,hisz más nem tudhatja,mennyit szánok rá.NAGYON FONTOS!!!2012. okt. 16. 18:09
2/8 A kérdező kommentje:
Van.Nem is kevés fut belőle az országban.Kisteherautó,középen ráccsal... :/ 1,3-mas JTD motorral durva jószág, ezért fontos lenne,hogy mint magánszemélyként beleültethessem a családot...
2012. okt. 16. 18:38
3/8 anonim válasza:
Kb. 100000 az ülés+kárpitok, ezen felül be kell fizetned az épp aktuális regadóját, ami szintén 100000Ft körül van. Ja és le kell műszakiztatni. Ha áfás volt az autó, akkor az áfája is elveszik ezután.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,végre egy kicsit közelebbi info... :)
2012. okt. 16. 19:51
5/8 anonim válasza:
Most én nem értem, amit az előttem szóló mondott regadó stb. Most nem érvényes magyar okmányokkal rendelkező thgk-ról van szó? Az OK, Fiat Punto, szállítható személyek száma: 2
Ha a dolog okmányirodai részét nézzük, szerintem ugyanaz, mint egy új autó forgalomba helyezése, 1 . műszaki vizsga 20 000; 2. Új rendszámot kap, tehát 2 X 6000; 3. Új forgalmi-új törzskönyv 2 X 6000, 4. az az Úniós matrica a szélvédőre, sajnos összeget nem tudok arra mondani, hát kb ennyi lehet. Eredetvizsga kell-e nem tudom, de ha igen, az is 20 körül van, tehét kb 60 000 Ft-tal készülj az ügyintézéses részre, de ezt csak okmányirodában mondják meg neked pontosan.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen forgalomban van, és ráadásul márciusban vettem,tehát márciusi eredetvizsga van, remélem nem kell másik, az üléseket meg tudom oldani,így csak a műszaki meg az okmányiroda költség.Mondjuk azt nem tudtam,hogy új rendszámot kap,nem is értem,az minek.Ez mennyire tuti, amit írtál?Mert ha nem kell regadó,akkor nekünk nagyon megéri,még akkor is ha 80-100ezer között áll meg a vége,akkor is.
2012. okt. 16. 20:38
7/8 anonim válasza:
Kell a ragadó! Az ok nagyon egyszerű: ha kintről hozol be egy teherautót, arra nincs regadó, személyautóra meg van. Innentől kezdve ki tudod logikázni, hogy habár magyar okmányai vannak, miért kell regadó.
8/8 Napkiraly válasza:
ha érdekel, tudok hozzá gyári üléseket és kárpitot olcsón (1-es punto)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!