Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyibe kerülne átalakíttatno...

Mennyibe kerülne átalakíttatnom hivatalosan 2 személyes puntomat 5 személyesre?

Figyelt kérdés
részletesen szeretnék összegeket, és a "nem éri meg" válasszal kíméljetek,hisz más nem tudhatja,mennyit szánok rá.NAGYON FONTOS!!!

2012. okt. 16. 18:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Van 2 személyes Fiat Punto?
2012. okt. 16. 18:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Van.Nem is kevés fut belőle az országban.Kisteherautó,középen ráccsal... :/ 1,3-mas JTD motorral durva jószág, ezért fontos lenne,hogy mint magánszemélyként beleültethessem a családot...
2012. okt. 16. 18:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Kb. 100000 az ülés+kárpitok, ezen felül be kell fizetned az épp aktuális regadóját, ami szintén 100000Ft körül van. Ja és le kell műszakiztatni. Ha áfás volt az autó, akkor az áfája is elveszik ezután.
2012. okt. 16. 19:48
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,végre egy kicsit közelebbi info... :)
2012. okt. 16. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Most én nem értem, amit az előttem szóló mondott regadó stb. Most nem érvényes magyar okmányokkal rendelkező thgk-ról van szó? Az OK, Fiat Punto, szállítható személyek száma: 2

Ha a dolog okmányirodai részét nézzük, szerintem ugyanaz, mint egy új autó forgalomba helyezése, 1 . műszaki vizsga 20 000; 2. Új rendszámot kap, tehát 2 X 6000; 3. Új forgalmi-új törzskönyv 2 X 6000, 4. az az Úniós matrica a szélvédőre, sajnos összeget nem tudok arra mondani, hát kb ennyi lehet. Eredetvizsga kell-e nem tudom, de ha igen, az is 20 körül van, tehét kb 60 000 Ft-tal készülj az ügyintézéses részre, de ezt csak okmányirodában mondják meg neked pontosan.

2012. okt. 16. 20:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen forgalomban van, és ráadásul márciusban vettem,tehát márciusi eredetvizsga van, remélem nem kell másik, az üléseket meg tudom oldani,így csak a műszaki meg az okmányiroda költség.Mondjuk azt nem tudtam,hogy új rendszámot kap,nem is értem,az minek.Ez mennyire tuti, amit írtál?Mert ha nem kell regadó,akkor nekünk nagyon megéri,még akkor is ha 80-100ezer között áll meg a vége,akkor is.
2012. okt. 16. 20:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Kell a ragadó! Az ok nagyon egyszerű: ha kintről hozol be egy teherautót, arra nincs regadó, személyautóra meg van. Innentől kezdve ki tudod logikázni, hogy habár magyar okmányai vannak, miért kell regadó.
2012. okt. 16. 21:06
 8/8 Napkiraly ***** válasza:
ha érdekel, tudok hozzá gyári üléseket és kárpitot olcsón (1-es punto)
2012. okt. 17. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!