M-es jogsi-t körülbelűl mennyi idő alatt kaphatom kézhez?
Figyelt kérdés
Rendesen bejárok az órákra, és mondjuk 1x megbubok KRESZ-en.. akkor kb. mennyi idő a forglami, rutin...stb. mennyi idő mire a kezemben lesz a saját jogsim?2009. aug. 5. 13:04
1/3 anonim válasza:
Függ sokmindentől. Mennyire rugalmas az autósiskola, mennyi tanuló van, mennyire könnyü vizsgaidőpontot kapni. Pontosan nem meghatározható. 3-6 hónap között tippelek.
2/3 anonim válasza:
én 1 hónap alatt tettem le az egészet. KEzdtem az elmélettel aztán rutin, majd egy időbben csináltam az egészség ügyit és a forgalmit.Kevesebb volt mint egy hónap.(de ha nem sikerülnek 1.-re a vizsgák akkor több lesz 1-2 héttel)
3/3 anonim válasza:
jah és még kimaradt hogy a jogsit valahol elő is kell állítani.Szal az okmányirodában ne kérj időpontot mert 1 hónappal később kapsz, inkább menny el reggel 5-6 kor a sor elejére és várd a nyitást ne 8-kor menny mikor a legnagyobb forgalom van ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!