Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hol van Abádszalókon a vasútál...

Hol van Abádszalókon a vasútállomás? És milyen messze van a Széchenyi utcától? Hogyan tudunk eljutni oda?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 13:09
 1/7 anonim ***** válasza:

mi lenne ha megnéznél egy térképoldalt?

[link]

2009. aug. 4. 13:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Már megnéztem, és olyat amin van vasútjelölés...az általad küldött linken nincs (Abádszalóknál nem találtam...)
2009. aug. 4. 15:00
 3/7 anonim ***** válasza:
És miért nem? Érdekes nekem sikerült. Rákattintasz az Útvonalat fülre, kiindulási címhez beírod Abádszalók vasútállomás, érkezési címhez Abádszalók Széchenyi utca, és láss csodát kiírja: 6,2 km '8 perc autóval
2009. aug. 4. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Google a barátod

[link]

2009. aug. 11. 08:28
 5/7 anonim válasza:

rohadt messze van

és annyira gyenge a vasút, hogy meg is szüntetik előbb-utóbb

abádszalókon lakom! ha bármi kérdésed van, nyugodtan!szia!

2009. nov. 29. 01:01
 6/7 anonim válasza:
abádszalóki vagyok én is. ha a vasútállomásról akarsz bejönni a faluba, jobban teszed, ha megkérsz előre vkit, hogy hozzon el, mert messze is van, meg elég ritkán jönnek be buszok....
2010. ápr. 23. 18:42
 7/7 Pityuka33 válasza:
Szevasztok mivel mindketten abádszalókiak vagytok érdeklődnék h állomástól hogy járnak buszok? mert 2ikán szeretnénk az állomástól bejutni valahogy arany jános utcára:) Köszönöm
2011. ápr. 18. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!