Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kell venni valamit az oktatóna...

Kell venni valamit az oktatónak ha végzek vezetéssel?

Figyelt kérdés
HA igen, mit?
2009. aug. 3. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem kell!De ha jóban voltatok akkor meglepheted valamivel.Én egy üveg italt vittem neki amikor bementem a papírokért \ami az okmányirodába kell\
2009. aug. 3. 22:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vettem semmit. Elég sok lóvéval járultam hozzá az anyagi jólétéhez.

Persze, ha úgy érzed, lehet, de nem hallottam róla, hogy szokás lenne.

2009. aug. 3. 22:16
 3/9 A kérdező kommentje:

hát én is vettem épp elég pótórát. bár megszakítás miatt. de hát akkor is.

aha joban voltam, vele is elhülyültem ahogy többi emberrl, meg őt is szorakoztattam ahogy másokat...liyen vagyok

2009. aug. 3. 22:37
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
nyugtatót
2009. aug. 3. 22:39
 5/9 anonim ***** válasza:
60%
Nem szokás. Az ügyvédem kapna egy üveg italt ha megnyer nekem egy milliós, de ez azért rég nem ekkora dolog! Én anno megköszöntem neki a türelmét és a fáradozását, ennyi.
2009. aug. 3. 23:03
 6/9 anonim ***** válasza:
egy milliós PERT
2009. aug. 3. 23:03
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
nézd azért ha 40-ig bezárólag pasi, akkor illik felajánlani neki h szexuálisan örömködsz vele
2009. aug. 3. 23:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én oktatóm a család jó ismerőse volt, így amikor a tesóm levizsgázott, akkor kapott egy kristálypohár készletet (mondjuk csoda, hogy a tesómat átrugdalta), amikor én levizsgáztam, akkor kapott italt, a felesége egy márkás bonbont, a gyerekei meg jó sok csokit. De ha nem lett volna a család barátja, akkor nem kapott volna semmit. Szerintem nem kell venni, ha úgy érzed, hogy akarsz, akkor te vehetsz neki, de egyáltalán nem várják el.
2009. aug. 4. 00:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Éppen eleget fizet az ember pótórákkal, miegyébbel. Én semmit nem vettem az oktatómnak, pont az előbbi megfontolásból. Egyébként sem vagyok híve a lekenyerezésnek, hálapénznek, satöbbinek.
2009. aug. 4. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!