Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha józanul autóval megyek...

Ha józanul autóval megyek szórakozni, de közbe hullarészeg leszek és befekszem az autómba? Bőv lent

Figyelt kérdés
Pl parkolóban büntetnek érte, vagy elnézik?
2012. szept. 14. 18:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom ha a kulcs MÁR benne van a gyújtáskapcsolóban akkor büntethetnek. Amúgy nem.
2012. szept. 14. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:
ha jár a motor akkor igen
2012. szept. 14. 19:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem járómotorú autóba feküdnék hanem csak be a hátsó ülésre aludni mondjuk, a kulcsot meg beraknám zsebbe
2012. szept. 14. 19:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszel részt a forgalomban. Ha én részegednék le, én is tuti benne aludnék. Bár, ha előre tudom, hogy iszok, ami 100% biztos, hogy nem kocsival megyek. Én, ha esetleg ittam este egy sört, reggel nem is ülök autóba, inkább tömeg közlekedek. Vigyázok a jogsimra, mint a szemem fényére :)
2012. szept. 14. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A probléma az, hogy ha kellemesen részegen lefekszel aludni, akkor kb. 12 óra, mire 100%-ban kiürül. Egy fesztiválon délben terveztem a hazaindulást, este 10 után nem ittam semmit, és még így is izgultam :)
2012. szept. 14. 20:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Különben én nem a jogsit félteném hanem magamat:D nehogy elvigyenek kocsival együtt :)
2012. szept. 14. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:

# 4

egyetértek veled, hogy ha tudod hogy inni fogsz, nem kocsival mész.

de az hogy este megiszol 1 sört, reggel nem ülsz autóba az hülyeség. 1 sör hamar kimegy, meg ha jól megnézed max 5%-osok, de általában kevesebb.

nyáron esti órákban 2-3 sör fejenként, reggel mindenki ment dolgozni, a buszsofőr is, meg a forgácsoló is, akivel naponta 2x megfujatják a szondát a munkahelyén.

még mindig dolgoznak, 1 sörtől nem lesz benned alkohol 1 napig

2012. szept. 15. 18:21
 8/8 anonim ***** válasza:
nem büntetnek...
2012. szept. 28. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!