Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Igaz hogy a rendőrség honlapjá...

Igaz hogy a rendőrség honlapjáról le lehet tölteni az aktuális traffipax helyszíneket?

Figyelt kérdés

www.police.hu

sebesség mérés rovat

Letöltöttem egy doc fájlt és abban benne van hogy mikor hol fognak mérni,máshol nem is lehetnek?:S

2009. júl. 27. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak tájékoztató jelleggel írják ki, hogy hol találkozhatsz traffipaxszal. De bárhol másutt is lehetnek!
2009. júl. 27. 20:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

De lehetnek. ezek azért vannak, mert ott biztos hogy aki olvasta az tudja hogy ott lesznek és lassan fog menni.

A trafipax lényege nem a büntetés, hanem a forgalom lassítása. Ezért is van már magyarországon is sok fix kamera olyan helyeken ahol balesetveszélyes a gyorshajas.

Pl itt a németeknél sok sok falu bejövö utjain mindenhol fix kamera van. de sok alagút elött, vagy olyan veszélyes útszakaszon, az ember autómatikusan lelassít.

2009. júl. 27. 20:14
 3/5 anonim válasza:
Nos, erre nem tudok hasznosat válaszolni, viszont köszönöm az infót a kérdezőnek, jó lehet tudni hol mérnek (még ha nem is mindet tudom)!
2009. júl. 27. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:
tényleg így van de ez csak tájékoztató jelleg.Lehet mennek a szomszéd faluba is.VAgy ha zt írják hogy m7-es zalai szakaszán...az necces:D
2009. júl. 27. 20:38
 5/5 anonim válasza:
Ez a hivatalos mérőműszer vezénylés, amit vagy betartanak, vagy nem, s a használatban lévő műszereknek csak egy kis részéről szól, tehát a többi bárhol lehet.
2010. márc. 3. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!