Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha pecsételőt használunk...

Ha pecsételőt használunk lehet kísérőt magunkkal vinni?

Figyelt kérdés
De semmilyen egészségügyi problémám nincs.

2012. aug. 25. 08:51
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Én nem értem ezt a kérdést.
2012. aug. 25. 09:02
 2/6 anonim ***** válasza:

A kedvezményes utazáshoz való pecsételős papírra gondolt.

Igen vihetsz kisérőt, de nem veheti igénybe a TE kedvezményedet!

2012. aug. 25. 09:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez azt jelenti, hogy ha én mondjuk egy 90 százalékossal szeretnék utazni, akkor a kísérőmnek nem 90 százalékos a jegye?
2012. aug. 25. 09:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

"Bocsánat, hogy zavarom.A pecsételős papírról szeretnék kérdezni, mert nem értettem meg a válaszát. Szóval, a kísérőmnek nincs kedvezménye, ha velem utazik?"

A szelvény névre szól, a tulajdonos részére biztosít kedvezményt, a kísérőnek nem.

2012. aug. 25. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:
55%

Az teljesen mindegy, hogy milyen papírod van, s kivel utazol. A lényeg az, hogy akinek papírja van, az törvényesen rendelkezik-e vele, használja fel, vagy sem.

Ha neked semmi bajod, nem vagy nyugdíjas stb. akkor tök mindegy, hogy honnan van a papírod, ha használod, az jogellenes. Ha a kísérőd használja, akkor is.

2012. aug. 26. 00:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Mivel félárva vagyok, ezért kapom a papírt.
2012. aug. 26. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!