Sikeres KRESZ vizsgát tehetek akkor is, ha intenzíven veszek részt?
Miért ne lehetne megcsinálni? Nem találtak volna ki ilyen lehetőséget, ha lehetetlen lenne levizsgázni utána:D
Nekem előny volt az intenzív tanfolyam. Annyi a lényeg, hogy nem szabad ellébecolni az órákat. Tehát figyelj oda normálisan, ne röhögcsélj a hátsó padokban. Ha belegondolsz, mindenképpen kötelező ott ülni 4 órát, akkor meg már inkább figyeltem, nem keresztrejtvényt fejtettem.
Így elő sem kellett vennem a KRESZ-könyvet. Vizsga előtt leültem a gyakorló gép elé a suliban, és 10-ből 10-szer átmentem volna, ha vizsgán lettem volna. Na mondom akkor ez rendben is van:) Az éles vizsgán sem volt gondom. Számomra előnyös volt, hogy kevés idő alatt elmondtak mindent, mert frissen ott volt a fejemben.
Lehet, hogy te nem tudod az órán megjegyezni a dolgokat, ezt neked kell érezned.
Amugy azt tudjatok, hogy az utolso elmeleti orara ra hany nappal irjak ki a vizsga idopontjat? Par nap? Vagy lehet 1-1,5 het is?
Illetve elsosegelyt ebbe a 28-30 oraba tanitjak?? Es azt is leteheem a kresz utan? Meg azt bmikor letehetem igenyem elott kozolve par nappal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!