Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Páv vizsgára megyek 5-dik...

Páv vizsgára megyek 5-dik bukás után fel lehet valahogy készülni rá? Fel kell? ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 11:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Még annyit kérdeznék, hogy 10 év alatt miért kell 8 autó? Évenként amortizálod vagy kögazdag vagy?
2009. júl. 21. 23:57
 12/21 A kérdező kommentje:
Hát kösz a negatív válaszokat azért normális vagyok de a kedvem az el ment, örültem volna hogyha csak azok válaszolnak akik tudják a választ nem pedig okoskodnak.
2009. júl. 22. 08:32
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
Jó én befejeztem a kötekedést! Azért kell 8 autó, nem Merci volt és nem Bmw egyik sem, ha volt 50-100ezer forintom plusszba és jól el tudtam adni az előző kocsim akkor lecseréltem. Az a kis plussz meg munkával keresett pénz volt. De megkérdi valaki hogy mi van pávon azzal megbántott? Van aki jobban izgul vizsgán, valaki kevésbe. Mikor először autóba ültél nem tudtál annyit mint most a közlekedésről és én sem. Lehet ha már túl lenne a vizsgán, nyugodtan elvezetne, nincs a háta mögött a vizsgabiztos és akár egy átlagos sofőr is lehetne. Azt egy szóval se mondtam hogy az oktatókkal bajom van. Azzal az erővel hogy elvesszük a kedvét leirhatjuk helyette hogy mi van pávon. Béke a sofőröknek!
2009. júl. 22. 09:50
 14/21 anonim válasza:
94%

OFF:Gratulálok azoknak akik itt ilyen "okosan" nyilatkoztatok.Inkább nektek kéne pszichológushoz fordulnotok szerintem.Én az leszek,szóljatok ha kell segítség.:) A kérdező valószínüleg nem azért írt ide hogy ti "nagyokosok" leoltsátok.Jah és még annyi hogy meg lehet ám bukni úgy is ha tudsz vezetni, például ha nem vagy szimpi a vizsgabiztosnak, izgulni kezdesz,lámpaláz, stb.De ti gondolom tökéletesek vagytok.

On: És akkor most a válaszom szerintem elsősorban lelkiekben készülj fel a PÁV-ra.Jó ha vki elkísér aki támogat lelkiekben.És ne add fel, menni fog az.:) És a következő vizgsákon ne izgulj. Sok sikert a következő vizsgádhoz!Jó és balesetmentes vezetést kívánok.:)

2009. júl. 22. 21:05
 15/21 anonim válasza:
92%

Szia. Nem te vagy egyedül ilyen helyzetben, nekem is kell mennem PÁV-ra. Ma húztak meg ötödjére. És a sok nagyokosnak mondom, hogy a vibi szerint ilyenből egyre több van. Ennyi erővel akkor mindegyik fogyatékos?

Na szóval, az oktatóm meg a vibi szerint nem nagy cucc, 99%-uk átmegy a PÁV-on, a fiatalok meg főleg.

Sok sikert!

2009. júl. 23. 12:53
 16/21 anonim válasza:
Na gyerekek én jövő héten megyek PÁV 2-őt csinálni de rendesen beparáztattatok.Most csináltam meg a C.és jogsit és meló hoz kellene a PÁV.És sikerült minden elsőre és ez a B -és nél is így volt.Amúgy menni idő maga a vizsga?Meg akkor van gyakorlati vezetés vagy csak a szimulátor?
2010. júl. 1. 12:03
 17/21 anonim válasza:
100%

Na,hát én ma buktam meg 5-jére és én is mehetek erre a szarra.Eddig több 100ezret dobtam ki vezetésre,hozzá tenném,nem azért,mert nem tudok vezetni.Az oktatómat vezetésen kívül is ismerem,beszéltük,hogy jól vezetek,de mindig becsúszik 1-1 hiba.DE.A 4. vizsgám azért nem sikerült,mert:túl nagy helyet választottam a parkolásra,valamint helyenként lehetett volna 4-ről 3-ba kapcsolni.A mostani pedig azért,mert a stop táblánál megálltam,de ki kellett volna menni a kereszteződésig + többször kellene nézni a tükörbe.Hozzáteszem,az oktatón kívül a vizsgabiztos is elmondta,hogy jól vezetek,de háát...hát igen,nekik is meg kell élni valamiből.De könyörgöm,miért nem a 8elemis,értelmi fogyatékos,milliomos,vagy szellemileg sérült,nyomorult és sorolhatnám embereken élik ki magukat???Itt vagyok 20 évesen,nem vagyok burzsuj boy,meg kellett küzdenem rengeteg helyen,hogy egyáltalán valahova jussak.Január óta szigorodott,tudom.Oda kell figyelni nagyon mindenre,tudom.De hogy van jogsija egy 8 osztályt végzett,írni olvasni normálisan nem tudó valakinek?És fogjak bele hatodjára megint,ugyanabba.. Ja,és ugye a pénzemre osztanak ki..mert volt olyan is.Na azért álljon meg a menet.......

Kedves kérdező!Te pedig ne tojjál be,mert itt már nincs értelme!Olvasgasd a KRESZ-könyvet.Én is ezt teszem.Akinek elsőre meglett,azt meg nem mentesíti fel semmi,hogy emberien is tudjon megszólalni.Többet feccöltünk bele,anyagilag és emberileg is.Most adjam fel?Na nem!!

2012. ápr. 12. 16:58
 18/21 anonim válasza:
100%

Én kb. 3 hete buktam meg 5ödjére!

Ugyan az a szitu mint előzőnek!

Sokkal szigorúbbak január óta, mióta a parkolásokat parkolókba kocsik között kell megcsinálni.. 10 vizsgabiztosból 1-et lehet megkenni kb.!

Nekem már több mint 300 ezerbe van eddig!

2012. szept. 13. 21:29
 19/21 anonim válasza:

Hozzáteszem, kíváncsi lennék hogy azoknak akiknek jelenleg meg van a jogsijuk, régen lefizették meg 20 perceket vezettek, h a mostani rendszerbe miként teljesítenének..

Meg ez páv 4 is elég vicc, nem is egyszerű ahogy olvastam dolgokat.. picit nem figyel az ember és már is hibázik, és nem azért mert alkalmatlan rá, lehet épp egy rossz napja vagy bármi..

2012. szept. 13. 21:31
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem nagy dolog ötször megbukni a forgalmin, ugyanis a vizsga nehéz, a képzés pedig egy nagy nulla. Akik meg tudják fizetni a plusz órákat azokat minél jobban kiakarják zsebelni, ez az igazság.
2017. ápr. 22. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!