Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Autóval való parkolás?

Autóval való parkolás?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy nem tudom mikor kell a kormányt forgatni amikor parkolok(előre/hátra jobbra/balra). Mi szerint kell, mit kell figyelni?
2012. aug. 6. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:

nem lehet mozgatni előre hátra :D

gyakoroljátok az oktatóval :P

2012. aug. 6. 21:48
 2/8 A kérdező kommentje:
akkor máshogy fogalmazva: előremenetben, illetve tolatásnál. ?
2012. aug. 6. 21:53
 3/8 anonim ***** válasza:
amerre forgatod arra megy ilyen egyszerű
2012. aug. 6. 21:57
 4/8 anonim ***** válasza:

[link]

Gyakorolj. :)

2012. aug. 6. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Pofon egyszerű amint látod hogy a kocsid orra eléri a parkoló hely vonalát ahova beszeretnél menni akkor fogod és lassan beszeded mondjuk balra és beállsz ha túl közel lennél akkor fogod kitolatsz kicsit arrébb mész és megint be mész. Tolatásnál is ugyan ez de akkor célszerű úgy csinálni ha a hátsó kerekek vonalát lövöd be persze ezt akkor célszerű ha nem nagy a csomagtartód. És ilyenkor figyeld a külső tükröket erőteljesen mert ott láthatod hogy mi mikor van mert ha csak hátranézel akkor már holttér van egy bizonyos szögben.
2012. aug. 6. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Tutira nő vagy sőt szerintem szőke is.

Szóval a dolog egyszerűbb mint gondolod csak hajlamos vagy túlbonyolítani.

BALRA akarsz menni? Akkor kormányt BALRA akár előre akár hátramenetben!

A dolog attól lesz nehéz,hogy nem legtöbbször nem tudod melyik a bal kezed ...

Nem mellesleg pedig az az én problémám (és vagyunk ezzel így itt néhányan),hogy a leírtak alapján VEZETSZ tehát valószínűsíthetően van jogosítványod,mi több jössz mellettünk vagy velünk szemben az utakon.

Na ez sokkal nagyobb gixer mint a kezeket összekeverni mert ön-, és közveszélyes elem vagy.

Mondd,hogy én mondtam.

/az oktatódnak meg kár volt jattolni (bár biztosan libát vittél) - hacsak nem a potya jogsi volt a cél/

2012. aug. 6. 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:

ha előre nem tudsz beállni akkor tedd le az autót, előre kell menni mindennek, mert akkor azt se lehet mondani hogy belekavarodtál az irányokba.

hátrafele más tészta, de ha előre nem megy hárta se fog menni.

az meg hogy nem tud parkolni nem azt jelenti hogy rossz sofőr, lehet csak ez a része nem megy neki.

anyám pl. jó sofőr, parkolni is tud, bár csak orral, tolatva nem mer, félti az autót, de a helyzetfelismerése az sokkal jobb mint pl. az enyém, én meg pl. mindenhova tolatva parkolok, mert ha egyszer tudom miért ne csináljam, elhuzom az utánfutót, azzal is tudok tolatni, de anyám már attól rosszul van ha előre kell húzni az utánfutót.

de ezeket lehet tanítani, anyámnál már ott tartok, hogy tükörből kijár a kocsibejárón, régen 5x kiszált hogy nem-e megy neki semminek.

2012. aug. 6. 23:36
 8/8 anonim ***** válasza:

extra facepalm... könyörgöm, mondd, h még nincs jogsid! és remélem nem is lesz...

arra tekerd, amerre menni akarsz. de max a pedálos moszkvicsot...

2012. aug. 7. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!