Külföldi út kezdő jogsival?
18 vagyok, ősszel megyünk Németországba el merjem vállalni az utat?
Decemberi a jogsim akkor lesz 1éves de már vezettem 5000-6000km-t ami annyira nem kevés ahhoz képest h még csak 6hónapja van meg.Jó persze ahhoz képest hogy van aki 40éves és már 2millió felett tart ,ahhoz képest semmi.
Szerintetek?
Azért nem mindegy, hogy egyedül kellene végigvezetned az utat, vagy lenne váltótársad. Ha nem egyedül, akkor persze. Szerintem tök jó a német autópályákon menni, én legalábbis élveztem, nekem sem volt még egy éves sem a jogsim, amikor vezettem. Én 400 km-t egyhuzamban, mert nem szeretek parkolni :), de ennyi elég is volt, ez engem kellően lefárasztott, főleg, hogy éjjel mentünk a meleg miatt. Ha viszont egyedül kell levezetned, akkor átgondolnám. Akkor mindenképp legyen legalább egy ember, aki nézi, hogy merre kell menni, hány kilométer a következő lehajtó, hol van benzinkút, parkoló, ilyenek. És ha fáradtnak érzed magad, álljatok meg, ne kockáztasd meg, hogy elalszol.
Akárhogy is döntesz, balesetmentes, jó utat kívánok!
Egy huzamban már vezettem 700km-t,utána eléggé ki voltam főleg hogy hajnalban kellett kelnem.:)
Jöhetnek még a vélemények!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!