Hogy kell helikoptert vezetni?
Tényleg mi a túróért kérdezed, ha te már úgyis tudod?
Amennyire én tudom, a lábadnál lévő pedálokkal a függőleges tengelye körül, balra-jobbra tudod forgatni a gépet. A botkormánnyal a két vízszintes tengelye körül tudod dönteni előre-hátra és jobbra balra. Ennek a segítségével haladsz előre. A bal kezednél pedig van egy kar, ezzel tudod a magasságot szabályozni, kétféle állítási lehetőség finom összehangolásával. A kar emelésével-süllyesztésével a rotorlapátok vízszinteshez viszonyított dőlésszögét változtatod, a karon lévő markolat elfordításával pedig a rotor fordulatszámát növeled-csökkented. Ennek tükrében el tudod már talán képzelni, miért lehetetlen leírni már csak annak a menetét is, hogy szállj fel, és indulj el egyenesen előre adott magasságban. Kb 28 dolgot kell finom egyensúlyba hozni, hogy ezt a kívülről egyszerűenk tűnő manővert megvalósítsd. Ráadásul én is abszolút laikus vagyok, ezek csak erős sejtések, amiket ide leírtam az irányításról:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!