Volt aki az autosiskola megkezdése elött elkezdte tanulni a kreszt? Vagy csak az idö alatt tanultátok, mig tartott a tanfolyam?
mind a 2x tanfolyam vége felé kezdtem el gyakorolgatni programmal. Könyvet ki se nyitottam(B-katnál pedig még olyanom is volt :D)
Tanfolyamon figyeltem persze. Ezt lazán meg lett mind a kettő.
Ak-s max ponttal.
előbb tanultam meg az autót kezelni, minthogy közöm lett volna a tanfolyamhoz. a vezetés szót még erősnek érzeném arra, hogy megyek kettesben a kis elhagyatott helyen, de azért tudtam, h mit kell kezdeni az autóval, ha beülök :D
a kreszből ismertem néhány táblát, mert a papám mindig magyarázott, mikor mentünk valahova :) tök aranyos volt, én meg szívesen hallgattam.
az igazi kreszt a tanfolyamon tanultam meg, marha jó ppt-ket csinált az öreg, azt kellett olvasgatni tanulás címszó alatt, de így jobban belement a fejembe, mintha csak pofázott volna. a könyvet néha kinyitottam, de inkább a gyakorló teszteket csináltam, mert úgyis azt kérdezik a vizsgán. (a letöltött netes hivatalos gyakorlóprogram) elsőre meglett, igaz 1 pont híján, de a képesből egyet sem csesztem el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!