Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » KRESZ vizsga Budapesten?

KRESZ vizsga Budapesten?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Pénteken tettem egy sikertelen (64pontos) KRESZ vizsgát a Vas Gereben u. 2-4-en. Megpróbáltam jelentkezni másik vizsgára, de azt mondták hogy ezt csak a Petzvál utca 39-ben tehetem meg. Sajnos ez nekem elég messze van. A kérdés az lenne, hogy:

Telefonon keresztül lehet jelentkezni vizsgára?

Mit kell magammal vinnem jelentkezésnél? (Én az autósiskolámmal csináltam az orvosi alkalmassági igazolást, de ebből én nem kaptam semmilyen papírt, ez baj lehet?)

Ha itt jelentkezem vizsgára (Petzvál utca) attól még vizsgázhatok a Vas Gereben utcában?

2012. júl. 29. 21:03
 1/1 anonim ***** válasza:
nálatok nem az autósiskola intézte az KRESZ vizsga időpontot ? mikor haverommal csináltuk a jogsit ő is megbukott KRESZen, de utána bement az autósiskolába azt ott kért egy új időpontot , szerintem te is menny be az autósiskolába és érdeklőd meg hogy nem e tudnak neked intézni vizsgaidőpontot
2012. júl. 29. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!