Mennyire lehet megbízni egy autószerelőben vagy egy autóvillamossági szerelőben?
Figyelt kérdés
Én már odáig jutottam, hogy inkább megcsinálom, amit tudok, otthon magam, mert én eddig csak a látszatmunka-nagypénz kombinációval találkoztam!
Ledrótkefézett olajleeresztő-csavar, a következő cserét én akartam csinálni, be volt rohadva a csavar, a 110 kilós haverom is megizzadt, mire leszedte!
2009. júl. 16. 10:14
1/2 anonim válasza:
ezzel én is igy vagyok!dolgoztam már nem egy ilyen "mesternél" aki igy szerzett +50ezret magának (nekem ebböl 3ezer huf jutott)pedig én csináltam meg és csak tisztitani kellett pár csavart mint ha szét lett volna szedve!az a baj ha nekik sincs munkájuk elöszeretettel mennek erre a megoldásra pénzszerzés miatt!lehet lepontozni nyugodtan!
(kasztnis vagyok láttam amit láttam!)
2/2 anonim válasza:
Én régi ismerőshöz járok,ő nem vág át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!