Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A Ryanair-nél tényleg van még...

A Ryanair-nél tényleg van még egy kézipoggyász ellenőrzés felszállás előtt?

Figyelt kérdés
Úgy terveztem, hogy 3 kabátot felveszek ameddig átmegyek a biztonsági kapun (poggyász súly, méret miatt), aztán kibővítem a bőröndöt, és beleteszem a kabátokat. Valahol azt olvastam, hogy a Ryanair közvetlenül a gépre szállás előtt újra leellenőrzi a méretet és a súlyt, és akinél nem stimmel, arra 50 dolláros büntetést szabnak ki. Ez tényleg így van?

2012. júl. 21. 11:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem rögtön kiszednek vizsgálatra ha 3 kabát van rajtad. (Azért az látszik...)

Lehet alatta bármi és azért július közepén rögtön gyanut kelt, ha valakin kabát van. Ha meg rögtön 3 is.....

2012. júl. 21. 19:37
 2/12 A kérdező kommentje:
Az nem zavar, ha kiszednek vizsgálatra, mert nem lesz nálam semmi olyan, aminek nem lehetne. Amúgy mivel fél évre megyek , ezért muszáj kivinnem egy csomó cuccot
2012. júl. 21. 19:50
 3/12 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, hogy a beszállókapunál egyetlen csomagod legyen és az beleférjen a keretbe vagy a papírdobozba. Jól csinálod, be kell öltözni amennyire csak tudsz, ha nem akarsz sokat fizetni a csomagért. Lehet kapni (de szerintem varrni is otthon) olyan mellényt erre a célra aminek rengeteg hatalmas zsebe van, így tele rakhatod mindenfélével. Kapu és a gép között nincs további ellenőrzés.

Ez a beöltözős dolog egy elég erős kiskapu, ha akarod, nyugodtan használd ki, nem fognak újra ellenőrizni. :)

2012. júl. 22. 07:22
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :) Már túl vagyok a repülésen, és sajnos van ellenőrzés a kapu és a gép között. Akinek ránézésre nagyobb a táskája, azzal belerakatják a keretbe.
2012. júl. 24. 16:55
 5/12 anonim ***** válasza:
Kapunál van ellenőrzés, utána már nincs. Kapunál van keret vagy doboz.
2012. júl. 25. 07:44
 6/12 A kérdező kommentje:
Nekem volt még a gépre szállás előtt közvetlenül is.
2012. júl. 25. 19:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Na ilyet még nem láttam. Hol volt ez, budapesten? És hogy volt pontosan? Gép ajtajában a lépcsőnél? Vagy már fent a gépen. Azért fura mert a kapunál átnézik, ilyenről még nem hallottam így érdekelne ha leírnád pontosabban hol és hogyan volt ez a dupla ellenőrzés. Sokat repültem most velük és mások beszámolóit is olvastam de ilyet eddig senki nem írt...
2012. júl. 26. 07:29
 8/12 A kérdező kommentje:
A B terminálba volt a Dániai járatnál. Nem a lépcsőnél, hanem még az épületben, ahol kiengednek a repülőhöz. Szúrópróbaszerűen belerakatták a kézipoggyászt a keretbe.
2012. júl. 26. 08:20
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani de nem lehet hogy pont miattad volt?

Szóltak nekik, hogy épp most ment át valaki 3 nagykabátban az ellenőrzésen? :D

2012. júl. 26. 10:43
 10/12 A kérdező kommentje:
Nemtudom hogy miattam volt-e, de volt aki még durvábban fel volt öltözve :) De elvileg ezen a járaton szoktak néha ellenőrizni (legalábbis az információ a csaj azt mondta)
2012. júl. 26. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!