Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a visszaút...

Miért van az hogy a visszaút rövidebbnek tűnik?

Figyelt kérdés
pl. balatonra kocsival kb. 1 óra de visszafelé van egy érzés, hogy nincs egy óra
2009. júl. 14. 00:09
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Az idő relativ, főleg ha várunk valamire ami jó, ilyen a Balaton is. :) Egy perc fogorvosnál végtelennek tűnik, egy perc moziban "fénysebesség"...
2009. júl. 14. 00:25
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Mert odafele várod, hogy odaérj, mert hűdejólesz, hazafele meg egyáltalán nem várod hogy hazaérj.
2009. júl. 14. 00:28
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Nálam meg pont fordítva van. Az odaút rövidebb a vissza meg hosszabb.
2009. júl. 14. 01:12
 4/5 anonim ***** válasza:

85 km-re van a telkem, az odaút 1 1/2 óra, visszafelé pedig 1 1/4 óra. Ugyanazon az útvonalon megyek. Ezt én sem értettem soha. Talán azért van,mert ha odamegyek,tudom,hogy az egész hétvégén lent leszek,tehát nyugisan megyek,hazafelé pedi jobban igyekszem,mert holnap mennem kell dolgozni,és még van egy csomó teendőm.

Talán ezért,de lehet,hogy nincs igazam.

2009. júl. 14. 07:43
 5/5 anonim ***** válasza:
83%
előzőnek: nemlehet h azért, mert mondjuk több autó volt az utakon? vagy többet álltál egy piros lámpánál? :D
2009. júl. 14. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!