Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Meg tudná mondani valaki,...

Meg tudná mondani valaki, hogy hol található az Orangeways irodája? Annyit tudok, hogy az Üllői úton az FTC stadionhoz közel, de pontosan melyik oldalon, és milyen messze a stadiontól?

Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:

OrangeWays jegyiroda

Budapest, Üllői út 129. FTC STADION (NÉPLIGET) IX. kerület

Telefon: 06-30-830-9696

Email: info@orangeways.com

Nyitva: hétfőtől péntekig 9-18 óráig

2009. júl. 12. 20:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Térképem sajnos nincs, és holnap reggel onnan indul a buszom. Meg tudná valaki mondani, hogy körülbelül hol található ez a 129. szám?
2009. júl. 12. 20:48
 3/4 anonim válasza:
A buszok a népligeti buszpályaudvarral szemben indulnak az út széléről. Sajnos pontosabbat nem tudok, még nem mentem orangeways-es busszal.
2009. júl. 12. 22:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Már biztos késő a válasz, de bemásoltam hol van az iroda. Mögötte ott van hogy FTC. Tehát, onnan indul a busz.Szerintem logikus, hogy mit jelent ott az FTC.
2009. júl. 13. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!