Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van olyan Balatonfüred térkép,...

Van olyan Balatonfüred térkép, amin a TESCO is rajt van?

Figyelt kérdés
A Google Maps műholdas felvétele olyan régi, hogy nincsen rajt. (vagy csak én nem találom?)

2012. júl. 10. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Annyira nincs bonyolult helyen, hogy ne lehetne megtalálni! A főúton (71-es) Tihany felé az utolsó körforgalomnál van, pont szemben a "Görög falu"-val!

:D

2012. júl. 10. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

itt írd be hogy Balatonfüred

2012. júl. 10. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Zavaró lehet, hogy nem úgy néz ki mint a többi Tesco, hanem barnás, márványszerű burkolat van rajt. Állítólag azért, hogy ne rontsa az összképet. A parkoló sem szokványos, mélygarázs van és a kocsit is szalag viszi fel az emeletre.
2012. júl. 10. 21:02
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi, én is jól tudtam, hogy hol a TESCO, csak tavaly Füreden nyaraltam, és próbáltam a Google műholdképek alapján felidézni, hogy merre jártam, de a képek előbb készültek.

A Mapsen még a focipálya is a régi, és a sporttelep van a Tesco helyén.

2012. júl. 12. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!