Biztonságos-e a Nefelejcs utca?
Mi a véleményetek a VII. kerületi Nefelejcs utcáról? Aki ott lakik, venne-e ismételten ott lakást? Biztonságos a környék? Milyen emberek járnak arra (éjszaka)? Mennyire tiszta? Mennyire zajos?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem egy elit környék az biztos! Bár laktam pár évig a Peterdy utcában (az is arra van) de nem volt soha balhé!
Azt tudnod kell, hogy a régen "csikágó"-nak nevezett negyed közepén húzódik az utca. A Damjanich felőli vége se egyszerű eset, de a Thököly felőli vége lett mostanában a török negyed. Vannak jóféle arcok!
Ha nem vagy túl finnyás, akkor meg tudod szokni! Az biztos, hogy van egyfajta fílingje annak a környéknek!
:D
Kihagytam a Behlen téri "kalidzs internésönel"-t, ott is vannak arcok, de legalább azok diákok!
:D
a keleti felé eső része elég durva, nem valami bizalomkeltő.
a damjanich felé eső vége már egy fokkal jobb, de az a környék alapból nem egy elit rész...
volt egy barátnőm, aki ott lakott, apró csajszi, nem bántották, de sztem zavarta, h sok ott a zűrös alak, el is költözött pár év után.
a közlekedés jó egyedül, meg hogy közel van a liget. nem is túlzottan zajos, de azon a környéken én olyan piszkosnak érzem az utcákat.
sok arab, cigány, mindenféle csencselő alak, kínaiak, ilyesmi.
Köszönöm a válaszokat!
Azért nyugtassatok meg: a 8. kerület durvább részeinél ugye szerintetek is szolidabb?
Amúgy szerintetek a 7. kerület külső része mennyire differenciálódik utcánként? A Rózsa utca környéke pl. jobb sokkal a Nefelejcsnél?
Nos a Rottembiller-Damjanich-Dózsa Gy.-Thököly utcák által határolt területet hívják "csikágó"-nak, nem véletlenül! A rózsa utca már kívül esik ezen, kicsit szolidabb környék!
Bár, mint írtam én is laktam a csikágóban, de 3 év alatt nem volt semmi balhém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!