Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nagy "csomag" szállítása?

Nagy "csomag" szállítása?

Figyelt kérdés

Egy motort szeretnék vásárolni, de még nem szereztem meg rá a jogsit de folyamatban van. Viszont így nem tudom hazahozni a vasat mert a rokonságban és az ismerősi körben senkinek nincs nagymotorra jogsija...söt olyan autó sincs aminek van vonóhorogja :O hogy utánfutón hazahoznám!

így valami futárszolgálatra vagy tehertaxira vagy ilyesmire gondoltam..tudtok valami ajánlani? a Vas van vagy 260 kg, kb 100 km-ről kellene elhozni olyan...

előre is köszönöm a válaszokat!

2012. júl. 3. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
családban biztos van olyan akinek van B-s jogsi ( vagy lehet neked is van ) akkor én nem szórakoznék tehertaxival + futárral , bérelj egy dobozos kisteherautót és azzal elhozhatod van ahol még kauciót sem kérnek 1 napos bérlések általában 15-20Eft ,de arra figyelj hogy korlátlan Km használat legyen .
2012. júl. 3. 19:58
 2/5 A kérdező kommentje:
ez jó ötlet....köszönöm
2012. júl. 3. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Ajánlj fel a tulajnak a benzinen felül egy tizest, hátha van kedve egy extra motorozáshoz és valamelyik haverjával átviszi hozzád!

:D

2012. júl. 3. 20:33
 4/5 A kérdező kommentje:
az nem jó..mert a b.rom arcnak elvették a jogsiját...lassan közlekedett...:D
2012. júl. 3. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Várjunk csak.. Nincs még motorra jogsid, de azonnal egy 260 kg súlyút akarsz? Nem sok az egy kicsit? Úgy értem, ez nem egy kezdőmotor súlya. Persze te dolgod, hogy mekkorával kezdesz. Én is a dobozos kisteherautó bérlést javaslom, úgy a legegyszerűbb, minthogy valamelyik szállitócég elkérjen egy csomó pénzt. Esetleg próbáld te elhozni. Ha nem közlekedsz vele feltűnően, kutya sem állit meg.
2012. júl. 4. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!