Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A mopedautó milyen vezetői...

A mopedautó milyen vezetői engedéllyel vezethető?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az oktatóm azt mondta,hogy nem régiben átsorolták a mopedautókat A-kategóriába,de neten mindenhol azt látom,hogy csak B-vel vezethető,illetve a teszt cd-m is a jó válasznak a B kategóriát írja. Pénteken vizsgázom,ha megkapom ezt a kérdést,hogy mivel vezethető,akkor mégis mit válaszoljak rá?? Nem szeretnék ezen pontot veszíteni,bár ha csak ezt az egyet rontanám el nagyon boldog lennék. :) De szeretném azért tudni,hogy mi a helyes.

Köszi a segítséget! :)

2012. jún. 25. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Hülyeség amit az oktatód mondott. B kategóriás rendszámmal vezethetőek azok a vackok kizárólagosan!
2012. jún. 25. 12:39
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm,ehhez hasonló válaszokat találok neten is. de ő váltig állítja,hogy pár hónapja kaptak az oktatók egy emailt,ami szerint ez az átsorolás vmi új módosítás,és h már így van. kétszer is rákérdeztem,és még mindig kitart az A kat. mellett,csak azt nem értem,hogy mért mondja ha nem így van. egyébként egy nagyon jó oktató,ügyesen elmagyarázott mindent a tanfolyamon,szal tényleg nem értem. :S
2012. jún. 25. 13:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Pénzre mennek! :) Ha valamit nem tudsz, az nekik csak jó.
2012. jún. 25. 13:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát,talán majd forgalomban nem lesz ezzel bajom, csak nem futok össze egy mopedessel sem :D Viszont kresz vizsgán az az egy pont jól jöhet :) A vezetés még odébb van,de ott meg tudom h pénzre mennek,szal arra már felkészültem :S:) De ha lehet,akkor kresz vizsgán nem akarok elhasalni,bár remélem ezen az egy pontos kérdésen nem fog múlni semmi. :) Csak olyan idegesítő,hogy nem vagyok biztos ebben a kérdésben.
2012. jún. 25. 13:17
 5/7 anonim ***** válasza:
kresz gyakorlóprogramban van egy ugyanilyen kérdés, B kategóriával vezethető.
2012. jún. 25. 13:57
 6/7 A kérdező kommentje:
igen,tudom,hogy van :) csak azt nem tudom,hogy mért mond ellent egymásnak az oktatóm meg a kresz teszt :) de köszi!
2012. jún. 25. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Valamit hozzá szeretnék tenni, mert az egész jogszabály vacak ahogy van tehát mindenki máskép értelmezi, ez sehogy sem jó olvassátok el légyszi mert fontos lehet. Amugy a kresz kérdés ez a mopedautós is hibás persze a vizsga szerint B kategóriás jogsival vezethető de találtam egy cikket érdemes elolvasnotok! :)

[link]

2012. szept. 23. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!