Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Pesten hogy működik ez a...

Pesten hogy működik ez a robogó téma?

Figyelt kérdés

Én mint tősgyökeres alföldi ritkán járok Pestre..

Azon gondolkodtam el hogy a belvárosba mindenütt mélygarázsok és parkolóházak tömkelege fogadja az autósokat.

De mi van a motorosokkal robogósokkal? Mert én egyszer sem láttam még idáig garázsházban egyet se. Lehet ez véletlen?? Ők hol parkolnak? Vagy hogy oldják meg?

2012. jún. 19. 23:57
 1/2 anonim válasza:
A robogósok egyértelműen könnyebben oldják meg a parkolást, mint az autósok. Robogót otthagyhatsz a járdán, otthagyhatod épületek bejáratánál is akár, betolhatod udvarba, esetleg lépcsőházba. Őrzött parkolóban bagóért leteheted, de láttam már lakásban is robogót. Egy nagyobb motort gondolom kicsit nehezebb mozgatni, de ott is több lehetőség van parkolásra, mint négy kerekű társainak.
2012. jún. 20. 00:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, a belvárosban a legtöbb régi épületnek van egy belső udvara - ahova az esetek 99%-ában nem lehet behajtani autóval. Ellenben motorral gond nélkül, így az ottlakók beviszik a motort, mert az utcáról ellopnák.
2012. jún. 20. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!