Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen színre kell számítanunk...

Milyen színre kell számítanunk a sárga után?

Figyelt kérdés
2010-es kresz programban ez egy kérdés, és a piros volt a helyes válasz. Miért? A magyarázat az volt, hogy sárga után mindig piros jön. De elinduláskor piros sárga és zöld van. Erre tudja valaki a választ?
2012. jún. 17. 16:55
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Mert az egyedül világító sárga után mindig piros jön.

Zöld a pirosaal együtt világító sárga után jön.

De ha ez nem egyértelmű, szerintem tegyél le a jogsiról még időben...

2012. jún. 17. 17:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Tényleg ...jobban belegondolva..mennyi vakhangya húzhat át a sárgán,mondván hogy "úgyis zöld jön"...
2012. jún. 17. 17:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez mi??? "De elinduláskor piros sárga és zöld van". elindulás: Piros; piros-sárga együtt; zöld.

Megállás. Zöld;sárga;piros. Ha nem ismered a lámpákat akkor imádkozz hogy ne kerülj elém.

2012. jún. 17. 17:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egy ideig otthon gyakorolj, csukott ajtók mögött. Emberek százezreit mented meg, és ez nem kis dolog. :D
2012. jún. 17. 18:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Tökmindegy milyen szín jön. Csak mindig nézz körbe, és biztonságosan haladj át :)
2012. jún. 18. 14:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Tök mindegy milyen szín jön. Oké akkor Te szerinted piroson is át lehet haladni. Csak körbe kell nézni.
2012. jún. 18. 14:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha most szigoruan a terbeli logikat vizsgaljuk(mivel az Ido es elofeltetelek nem voltak kikotve ) ekkor a Piros Es a ZOLD is helyes valasz(nezzetek sok Big Bang Theory). Vagyis a gyakorlati tapasztalat szerint Mindig a Piros jon, de ugye hagy halom megkotest tartalmaz...mint ahogy minden kijelentesunk. Es a legfontosabb, akar Villogo sarga is kovetkezhet hiszen ha elromlik pont akkor a forgalom iranyito rendszer akkor az is lehet vagy teljes sotetseg mindharom fenyjelzo keszuleken. De azert utalom a jogot, es csures csavarast, mert ha tupontositjak ahogy en is tettem akkor elveszik a lenyeg, ha pedig spongyolan fogalmaznak akkor felre lehet erteni. Ha a kerdes pedig pontosan igy volt felteve en biztos hogy kekkel valaszoltam volna mivel a szinvaltos Telefonom pont ilyen sorrendben csereli a szineket. Nincs kikotve, hogy a kozlekedesi lampakrol beszelunk....
2012. júl. 2. 09:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Elgondolkodtam, hogy az a sok nyomorék, aki fent lepontozott, vajon mit válaszolna a kresz tesztre. Sárga után milyen szín jön? Kék? Csak hogy le kellett ponzoznia a helyes választ....
2012. júl. 2. 10:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolso: Itt nem az volt a kerdes hogy mi a helyes valsz(mert az csak egy koltoi kerdes lehet) hanem hogy miert? En azert irtam amit irtam, hiszen a szovegkornyezetbol, de meg a bevezetobol sem derul ki hogy egyaltalan mirol beszelunk. A kresz vizsgan gondolom pontosabb a kerdes, de ha nem akkor sajnalom oket. Es nem pontozok le senkit hiszen TE Helyes Valaszt adtal, en meg a korulmenyeket pontositottam.
2012. júl. 2. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!