Önök szerint a 65 év felettiek ingyen utaznak?
Figyelt kérdés
Kérem, szavazzanak!
Anyám 67éves, semmi bajom nincs a nyugdíjasokkal!
2009. júl. 4. 16:46
1/6 anonim válasza:
utazzanak vagy már úgy utaznak? nem egyértelmű a kérdés.
Amúgy szerintem utazzanak ingyen, inkább mint autóba üljenek és balesetet csináljanak. Amúgy is kijár nekik. ledolgozták az életük javát.
2/6 anonim válasza:
Persze.
Nehogy már a bliccelősök által keletkezett hiányt a nagymamám fizesse akinek a nyugdíj fele a fűtésre megy télen, mert konverktora van egy régi kertes házban.
Ha azt vesszük sok nyugdíjas vidéken van, őket nem is érinti, tán az a mondjuk 100ezer bp-i nyugdijas aki mostantol bérletet vesz, az fogja kihúzni a BKVt a szarbol?
3/6 anonim válasza:
Csak tájékoztatásként előttem szóló: nemcsak a bkv-n utaznak ingyen, a helyközi járatokon is. Egyébként utazzanak, persze, miért ne, úgy is kicsi a nyugdíjuk, szerintem túl sokat úgy sem utazik már egy idős ember!!
5/6 anonim válasza:
Megérdemlik a 65 év felettiek, hogy ingyen utazhassanak. Nagy pofátlanság lenne az állam bácsi részéről, ha ezt is elvenné tőlük a 13. havi nyugdíj mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!