"C" kategóriás jogosítvánnyal lehet vezetni fekete rendszámos traktort? Pótkocsival együtt?
Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 17:15
2/15 A kérdező kommentje:
És ha a traktor fekete rendszámos,de a pótkocsi piros rendszámos?
2012. jún. 14. 17:45
3/15 anonim válasza:
750kg-nál nehezebb pótkocsira E kategória kell, tökmindegy milyen szinű a rendszám rajta.
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi!
Csak azért kérdem, mert furin van néhány helyen számomra. Ha megcsinálod a "B"-t,akkor rajta van: B, T, M, K
És a T-nél pedig az alábbit írja:
2012. jún. 14. 17:56
5/15 anonim válasza:
Biztos megkapod a "T"-t? Szerintem azt nem.
6/15 A kérdező kommentje:
Jaja, mert rajta a jogsi hátulján.
2012. jún. 14. 18:03
7/15 Agytörzsi Prof. válasza:
Tedd már fel a képét a jogsidnak valahova, érdekelne! Én az "E"-hez kaptam meg!
8/15 anonim válasza:
Vezethetsz még a „B” jogsival (még akkor is, ha már lejárt az egészségügyi érvényessége)
- segédmotoros kerékpárt
- lassú járművet és (pótkocsiját – ha már nem minősül kezdő vezetői engedélynek)
- kerti traktort
- állati erővel vont járművet
- mezőgazdasági vontatót és (könnyű pótkocsiját – ha már nem minősül kezdő vezetői engedélynek)
9/15 A kérdező kommentje:
Sajna képet nem tudok. De utánanéztem. A jogsi hátulján a 12-es oszlopban(korlátozások kódja) 185 van a T-nél. Ha megszerzed az "E"-t,akkor szerintem ez a kód módosul.
2012. jún. 14. 18:31
10/15 anonim válasza:
185 "T" kategóriába tartozó mezőgazdasági vontató könnyű pótkocsival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!