Melyik járművet fogadnátok el jobban? 1? 2? 3?
2012. jún. 13. 14:29
11/20 anonim válasza:
Egyiket sem, de az eladási árukat elfogadnám.
12/20 anonim válasza:
számomra egy 3-as BMW sokkal szebb mint ezek.. 5. voltam.
13/20 anonim válasza:
ha becsengetnének h most azonnal válasszak két nemlétező autó közül akkor a kis pirosat kérném. az legalább a talajon áll. :)
14/20 A kérdező kommentje:
a piros elméletileg létezik,az elsőt meg nem tudom de biztos van prototipus!
2012. jún. 13. 15:44
15/20 anonim válasza:
a vízenjáró elég fullos jószág :)
nyomnám vele a Dunán touristoknak jó pénzért a sightseeing tourt, egy kis individual guide-dal :D abban jó vagyok :)
magáncélra sem lenne utolsó, könnyen járhatna melózni az ember, nem kéne a hídon a dugóban szopkodni :)
16/20 anonim válasza:
egyik ismerösöm ilyen kocsikat gyárt kézzel gyártja az egészet amugy eggyik se kellene mert ennél jobb autóm van (bmw 545i m-packet)
17/20 anonim válasza:
Ha valaki pisztolyt fogna a fejemhez, és választanom kéne, akkor a pirosat választanám. De csak mert városi vagyok, és nem olyan idegen, mint a másik.
19/20 anonim válasza:
en a 2. de amugy a kerdes ugy hangzik helyesen hogy melyiket fogadnad el INKABB es nem jobban. Csak ugy mondom
20/20 anonim válasza:
Én szívesen választanám az 1.est de azzal nagyon sz*pni lehet az úton. úgy hogy a 2.-est választom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!