Van lehetőség Magyarországon Antonov-2 repülőgépet vezetni?
Arra gondoltam,ha vennék egy ilyen típusú repülőgépet,akkor megfelelő pilóta vizsgával vezethet magánszemély ilyen gépet?
Ha igen akkor mi szükséges hozzá?
Saját repülőtér,vagy elég megfelelő nagyságú terület ahonnan felszállhat?Milyen szabályok vonatkoznak erre?Milyen jogosítvány kell ehhez?
Nagyon nem vagyok járatos a repcsi jogban.
Tudna nekem válaszolni valaki ezekre a kérdésekre?
Köszönöm!
Vezethetsz természetesen viszonylag sok kis repülőtér van magyarorszégon ahoonan szabályozott körülmények közt fel és le szállhatsz, Saját reptérbe nem javaslom hogy gondolkozz az engedélyeztetés és annak való megfelelés egy vagyon.
Közvetlenűl magán a típuson (jelen esetben An-2) elkezdhetsz tanulni viszont Mo-on nem fogsz olyan oktató szervet találni aki ilyen típussal oktatna mivel minél gazdaságosabban probálnak kijönni.Viszon van az a lehetőség hogy ergo a sajat gépeden tanulhatsz.PPL jogosítvány szükséges hozzá (Private Pilot Lisence)
Az a baj az An-2 ancsával hogy 180liter benzin fogyaszt 1 óra repülés alatt rep benzin 700/liter tehát nem a leggazdaságosabb típust választottad.Üzemelő ancsát tudok Gödöllöi reptéren,Úrhidán éredemes szemrevételezni vagy esetleg kiprobálni, hogy milyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!