Szerintetek szeptemberben bevitt kocsi darabja még megvan a bontóban? (bőv. )
Figyelt kérdés
Tavaly szeptember végén a kocsimat bontóba kellett vinni. Ki voltam akadva, nagyon a szívemhez nőtt. Ha most betelefonálnék, hogy megmaradt-e még vmi belőle, hülyének néznének ?2012. jún. 1. 15:50
1/7 anonim válasza:
kapnál 4 dísztárcsát. milyen autó volt?
2/7 A kérdező kommentje:
egy öreg Ford. jó kis kocsi volt. Aztán kigyulladt .....
2012. jún. 1. 16:25
3/7 anonim válasza:
De minek akarod visszakapni? Ha még ki is gyulladt..
4/7 A kérdező kommentje:
Csak a motor gyulladt ki. És azért, mert kell valami belőle..tudom, hogy hülyeségnek hangzik, de ez van.
2012. jún. 1. 17:08
5/7 anonim válasza:
Hát próbáld meg, nem veszithetsz semmit. Hülyének biztos nem fognak nézni, ha azt mondod beadtad ugyan, de most meg kéne belőle valami. Előfordul.
6/7 A kérdező kommentje:
Okés. Szerintetek még van belőle vmi. Úgy értem tudni fogják melyik az az autó ? Nem szedték szét és keverték össze a többi kocsi alkatrészeivel ?
2012. jún. 1. 17:31
7/7 anonim válasza:
Ez függ sok dologtól. Mekkora a bontó, volt-e már rá kereslet. Mennyire ritka az az alkatrész, amit keresel benne. Tavaly szeptember óta azért elég sok idő eltelt. Szétszedésre már biztosan sor került, de azért próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!