Hol tudnák sorstársakra találni a legkönnyebben?
Figyelt kérdés
2008 október 30.-án az MO-ról a Metró Áruházba szerettem volna eljutni, de a Budapark tábla át volt húzva, így az M 1-en haladtam egy darabig, míg Biatorbágy magasságában egy benzinkútnál ki tudtam hajtani.Természetesen lefotóztak, azt közölték, hogy 7-16 óráig javítás volt, de ez 16.30-kor volt.2009. jún. 30. 19:56
1/2 anonim válasza:
NEM 'tudnák', hanem 'tudnék'. Tanulj meg eloszor magyarul beszelni, aztan tegyel fel kerdest. Nem kötekedni akarok, de ez alapvető műveltséghez hozzatartozik:)
2/2 A kérdező kommentje:
Nem vitatom, hogy a "nék" a kodifikált. Sajnos nem vagyok ilyen vájt fülű, hiába tudom hogy a fokozás jele "bb" leírom egy b-vel. Kioktatásból ötös!
2009. júl. 1. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!